Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Alue : Enontekiö, Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio | Lappi

Kesätöihin aurinkoisiin maisemiin? Ota kaveri mukaan ja lähde kesäksi töihin Tuuriin!

Etsimme Keskisen Kyläkauppaan KOKKEJAkesäkaudelle. Työnkuvaasi kuuluu ruokien valmistaminen sekä muut keittiön työt. Odotamme aikaisempaa työkokemusta kokin työtehtävistä, joustavuutta työajoissa, iloista asennetta ja ripeää työotetta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteiden kestot vaihtelevat. Tarvittaessa autamme majoituksen järjestämisessä.

"Tuurin Kyläkaupan ravintolamaailma tarjoaa aidon ja elämyksellisen tunnelman lisäksi paljon vaihtoehtoja herkutteluun. Kaikki annokset tehdään Kyläkaupan omilla resepteillä, jotka on suunniteltu ja kehitelty asiakkaiden toiveiden mukaan."

Mikäli tämä paikka on sinua varten, laita hakemus jo tänään! Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!

Lisätietoja paikasta saat Marialta puh. 050 338 8543, maria.evenius@workerfinland.fi

Workerin kautta löydät työtä sekä ura- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti! Etsimme jatkuvasti uusia osaajiaympäri Suomea. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen, työterveyshuollon ja laadukkaat työvarusteet.

Työpaikan yleistiedot

Haku alkaa

22.6.2022

Haku päättyy

6.7.2022

Sijainti

Työsuhde

2-vuorotyö, 3 - 6 kk, Määräaikainen

Worker yhteyshenkilö

Hanna Nieminen +358503221128 hanna.nieminen@workerfinland.fi

Paikkoja auki

20

Palkka

sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...