Loading ...

Job content

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on kaiken tekemisen ydin!
KOKKIA / VUOROPÄÄLLIKKÖÄ RAVINTOLA SENAATTI, VALTIONEUVOSTON LINNA

Liity mukavaan joukkoomme, kun haemme kokkia/vuoropäällikköä

Toimipaikka ravintola Senaatti, Aleksanterinkatu 3 L, 00100 Helsinki
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.
Työ alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan.
Pääsääntöinen työaika arkisin klo 6.00-15.00 välillä
Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa
Perinteitä henkivä toimintaympäristö Senaatintorin laidalla hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä mukavat ahkerat ammatilaiset työkavereina. Tehdään työtä yhdessä intohimolla

Liity 9 hengen kasvavaan ammattilaistiimiimme. Ravintolamme sijaitsee Valtineuvoston linnassa. Hoidamme Valtioneuvoston linnan ja VM:n kokouskeskuksen monipuoliset lounas- ja kokoustarjoilut.

Työyhteisömme on savuton.

Laatu on intohimona tehtävässäsi

Etsimme henkilöä, joka johtaa päivittäistä keittiötoimintaa ja vastaa ruuan laadukkuudesta. Kokkina valmistat ja esillelaitat yhdessä ammattitaitoisen keittiötiimin kanssa herkulliset ja monipuoliset lounasruuat. Sinulla on myös taito valmistaa keittiön monipuolisia tuotteita niin edustustarjoiluihin kuin cateringiin. Varasto- ja raaka-ainehallinta, keittiön tuotannonohjausjärjestelmän käyttö ja tavarantilaukset kuuluvat tehtävänkuvaasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa ja yhdessä vastaatte toimipaikan tuloksellisuudesta.

Vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme, ja meillä pääset osaksi turvallisuuteen panostavaa tiimiämme

Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti ja kutsumme sinut hyödyntämään monipuolista valmennus- ja koulutustarjontaamme. Kumppanuusoppilaitoksemme kertovat, että olemme edelläkävijöitä koulutustarjonnassamme.
Arvostamme tiimityötä ja sitä mitä juuri sinä tuot tiimiimme. Saat olla oma itsesi.
Otamme vastuun ja toimimme vastuullisesti - People First!. Pidämme huolta turvallisesta työskentely-ympäristöstä ja takaamme, että toimimme sinulle vastuullisena työnantajana. Saat myös itse ottaa vastuuta työssäsi
Huolehdimme sinulle turvalliset työolosuhteet: tarjoamme työvaatteet ja työkengät, perehdytyksen, kattavan työterveyshuollon sekä säännölliset keskustelut esihenkilösi kanssa

Etsimme Can Do -asennetta!

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen vastuullisesta keittiötehtävästä. Osaat organisoida keittiön päivittäisen toiminnan. Sinulle asiakkaan onnistunut palvelukokemus maukkaine tuotteineen viihtyisässä ympäristössä on kunnia-asia. Olet innostava esimies tiimillesi ja yhteiseen hiileen puhaltava tiimin jäsen.
Omaat hyvät IT-taidot (MC Office) ja kokemusta tuotannonohjaus- ja raportointijärjestelmiin. Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Asiakaspalvelutyö vaatii sekä suomen että englannin kielen osaamista. Tehtävä vaatii turvaselvityksen.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi?
Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maukkaita palvelukokemuksia!

Lähetä hakemuksesi meille, hakuaika päättyy 4.12.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Hannele Herlevi 0406353723, arkisin klo 13-15.

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Lue meistä lisää: www.compass-group.fi

WWW-osoite:http://www.uracompassilla.fi
Yhteystiedot:Hannele Herlevi 0406353723, arkisin klo 13-15.
Työpaikan osoite:Aleksanterinkatu 3 L, 00100 HELSINKI
Palkkaus:Sopimuksen mukaisesti
Työ alkaa:Sopimuksen mukaisesti
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:04.12.2022
Ilmoitus jätetty:18.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11716320

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Compass Group Finland Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.11.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...