Kotisiivooja

KLAARA-SERVICE OY

View: 169

Update day: 05-12-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Mechanical / Technical High Technology Maintenance

Industry:

Loading ...

Job content

Hei sinä kodinhoidon ammattilainen tai sellaiseksi haluava!

Rekrytoimme kasvavaan tiimiimme reipasta ja iloista asiakaspalvelijaa kodinhoitajaksi Helsingin keskustan alueelle, Vantaalle, Espooseen, Kirkkonummelle ja Inkooseen.
Mikäli haluat tehdä muutakin kuin kotisiivoojan työtä, tämä on sinun paikkasi! Puhtaanapidon lisäksi työhön kuuluu laaja-alaisesti erilaisia kodin askareita.

Asenteesi työntekoon on positiivinen ja arvostat omaa työtäsi sekä asiakasta. Sinulla on aito halu auttaa asiakasta arjen haasteissa. Nautit vaihtelevista työkohteista ja siitä, että näet kättesi jäljen ja teet asiakkaan onnelliseksi. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja pidät aktiivisesta työstä.

Kokemus kodinhoitajan työstä on etu, mutta arvostamme ennen kaikkea oikeaa asennetta työntekoon. Perehdytämme jokaisen työntekijän huolellisesti oman taustan pohjalta ja työsuhteen aikana on mahdollista osallistua erilaisiin koulutuksiin. Voit halutessasi opiskella ammattitutkinnon työn ohessa ja siitä maksetaan palkka.

Meillä on huippuihanat asiakkaat ja vain yksi tai kaksi kohdetta päivässä, niistä koostuu täysi työpäivä. Kohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja kullekin työntekijälle valitaan sopivat kohteet erikseen.

Palkka on kilpailukykyinen ja määräytyy oman ammattitaidon mukaan. Lisäksi muita hyviä työsuhde-etuja.
Maksamme aina reilusti yli TES:n hyvälle ja osaavalle työntekijälle.

Työtä tehdään laadukkailla, alan parhailla työvälineillä. Meillä on yhtenäiset tyylikkäät työvaatteet ja otamme mielellämme vastaan toiveita ja kehitysehdotuksia näiden suhteen.

Työkielemme on suomi, muu kielitaito on eduksi. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja toiveesi mukaan kokoaikainen tai osa-aikainen. Lomat on sovittavissa ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työaika on pääsääntöisesti klo 8.00 - 16.00.

Olemme laadukas kokonaisvaltaista kodinhoitopalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaalle concierge -palveluita laaja-alaisesti. Olemme toimineet alalla jo 15 vuotta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@klaara.com tai soita Niina Kaskela 0400 307 686 arkisin klo 9-16. Lisätietoja yrityksestä löydät kotisivuiltamme www.klaara.com.

Paikka soveltuu hyvin myös alanvaihtajille, asenne ratkaisee!

WWW-osoite:http://www.klaara.com
Yhteystiedot:Niina Kaskela, 0400 307 686, arkisin klo 9-16
Työpaikan osoite:Veneentekijäntie 18, 00210 HELSINKI
Palkkaus:TES
Työ alkaa:heti tai sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:07.11.2021
Jätä hakemus:info@klaara.com
Ilmoitus jätetty:18.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11010856

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...