Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Haemme nyt kunnossapidon suunnitteluinsinööriäRauman paperitehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Rauman paperitehdas on johtava LWC-paperin valmistaja maailmassa. Etsimme porukkaamme hyvällä tekemisen meiningillä ja reippaalla, asioihin tarttuvalla otteella varustettua kunnossapidon suunnitteluinsinööriä. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on positiivinen asenne ja olet yhteistyökykyinen. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä kunnossapidon osa-alueelta. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta työyhteisöä paperitehtaalla. Tervetuloa!” –Kai Kuusela, kunnossapitopäällikkö

Mitä teet

Mekaanisen kunnossapidon suunnitteluinsinöörinä vastaat koneiden, laitteiden kunnossapidon ja ennakkohuollon suunnittelusta sekä osallistut töiden toteutukseen ja valvontaan. Lisäksi vastaat tarvittavien resurssien, varaosien, tarvikkeiden suunnittelusta ja osallistut niiden hankintaan. Tarvittaessa olet mukana erilaisissa projekteissa.

Kuka olet
  • Sinulla on tehtävään soveltuva konetekniikan koulutus (amk-insinööri tai vastaava)
  • Toivomme sinulta SAP-osaamista sekä käytännön kokemusta prosessilaitteistojen mekaanisesta kunnossapidosta
  • Olet nopea oppimaan uutta ja tulet hyvin toimeen eri järjestelmien kanssa
  • Olet oma-aloitteinen ja joustava, lisäksi sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen
  • Englannin kielen taito sekä tuotannon prosessiosaaminen katsotaan eduksi
Mitä UPM tarjoaa sinulle
  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja käytännönläheisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.
Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Kai Kuusela, kai.kuusela@upm.com tai puh. +358405010888.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.5.2022 mennessä.

Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers: in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 6 500 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Seuraa UPM Communication Papers: LinkedIn

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...