Kunnossapitoasentaja

Turku Energia

View: 241

Update day: 19-02-2024

Location: Turku Southwest Finland

Category: Other

Industry: Oil Gas

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Haemme nytKUNNOSSAPITOASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.Tehtäviisi kunnossapitoasentajana kuuluvat voima- ja lämpölaitoksien mekaanisen kunnossapidon tarkastus-, korjaus- ennakkohuolto- ja asennustyöt. Osallistut myös tuotantoprosessien järjestelmissä olevien vikojen ja häiriöiden kartoitukseen yhteistyössä käyttöryhmän kanssa. Työkohteesi sijaitsevat Turun alueen energiantuotantolaitoksissa.Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja työturvallisuusasioiden tuntemusta. Yhteistyökykyisenä ja joustavana henkilönä ryhmätyöskentely on sinulle luontevaa ja omaat kyvyn toimia muuttuvissa tilanteissa.Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sähkön- ja lämmöntuotannon parissa sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusinta tekniikka hyödyntävässä ympäristössä. Työkavereiksesi saat osaavia ja motivoituneita ammattilaisia hyvähenkisessä työyhteisössä. Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutus, laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä työsuhdepolkupyöräetu.Tutustu meihin urasivuillamme ja hae tehtävään viimeistään 22.1.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Mikko Leskinen p. 050 557 3477.Energia-alalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valitusta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys sekä teetetään huumausainetesti osana työhöntulotarkastusta.Tunnetko jo meidät?Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayritysten joukkoon ja on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 333,2 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli noin 330. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.

Energiapalvelumme kattavat sähköenergian ja sähkön jakelun, kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin. Tuotantopalvelut-liiketoimintamme vastaa Turku Energian omien tuotantolaitosten sekä Turun Seudun Energiatuotanto Oy:n tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapidosta. Konsernin tytäryhtiöistä Turku Energia Sähköverkot Oy rakentaa, ylläpitää ja käyttää omistamaansa sähköverkostoa Turun alueella. Turun Seudun Kaukolämpö Oy puolestaan siirtää kaukolämpöä tuotantolaitoksilta jakelupisteisiin.

Turku Energia edeltäjineen on valaissut ja lämmittänyt koteja, tehtaita ja toimistoja Aurajoen rannoilla jo yli sadan vuoden ajan, vuodesta 1898. Nyt olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia Turkua 2029. Olemme lähellä, näemme kauas.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...