Lähihoitaja, 2 paikkaa

Vantaan kaupunki

View: 186

Update day: 14-02-2024

Location: Vantaa Uusimaa

Category: Legal / Contracts

Industry:

Loading ...

Job content

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Hämeenkylän vanhustenkeskus

Kylväjänkuja 12, 01630 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 30.08.2022 (tai sopimuksen mukaan)


Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja Hämeenkylän vanhustenkeskukseen. Jos olet alan opiskelija, niin ota rohkeasti mahdollisesta määräaikaisesta sijaisuudesta. Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojaksojen mukaan.

Olet tärkeä henkilö asukkaidemme arjessa. Teet hoivatyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden elämä on toiminnallista ja heidän omiin toiveisiinsa perustuvaa. Teemme yhteistyötä tiimin, läheisten ja vapaaehtoisten kanssa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Omahoitajana vastaat omien asukkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.

Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Valmista pakettia emme kuitenkaan odota, sinulla ei tarvitse olla valmiina tietoa kaikesta tai pitkää työkokemusta. Odotamme positiivista otetta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan.

Asukas on meillä keskiössä, mutta tärkeää on myös henkilökunnan hyvinvointi. Työilmapiirin ja työhyvinvoinnin eteen työskentelemme jatkuvasti. Meillä huolehditaan perehdytyksestä ja koulutuksesta. Olemme olleet ensimmäisiä siirtyjiä uuteen Apotti-asiakastietojärjestelmään, johon työntekijämme koulutetaan.

Hämeenkylän vanhustenkeskus on uusi, syksyllä 2021 avautunut yksikkö, joka muodostuu kahdesta eri tehostetun asumispalvelunyksiköstä, joissa järjestetään ikäihmisten pitkäaikaisasumista.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan ja monipuolisen tiimin ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Euroopan parasta erityisasumista. Meillä viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijätkin!

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:
  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instagramissa @vanhustenvantaa, @mummotjapapat
  • Blogissamme

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:Love lääkehoitoluvan suorittaminen koeajalla

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus:2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat:Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä:2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö:Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto:Työsuhde

Työaika:38 h 15 min/viikko


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies
Nordström Katja
050-3122032
katja.nordstom@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.


Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.


Vantaan kaupunki
Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 05.08.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...