Lähihoitaja, Hoivakoti Pikisaari

Esperi Care Oy

View: 112

Update day: 19-02-2024

Location: Turku Southwest Finland

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Hei lähihoitaja!Haluatko olla omalta osaltasi mahdollistamassa ikäihmisille hyvän ja onnellisen arjen?


Haemme nyt
Hoivakoti Pikisaareenlähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Pikisaari on lokakuussa 2019 toimintansa aloittanut 64-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Toimimme visuaalisesti kauniissa ympäristössä, josta ammennamme hyvinvointia koko yhteisölle, niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Työyhteisössämme pyritään avoimeen ja kunnioittavaan vuorovaikutukseen, jossa jokainen työntekijä kokee itsensä arvostetuksi ja saa tehdä työtä omaa persoonaansa ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Yhteinen tavoitteemme kaikessa toiminnassamme on tarjota asukkaillemme arvokas ja hyvä arki. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi.


Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.


  • Tehtävä on vakituinen ja työ on vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 170€/kk.

Lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).


Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Marja Riikonen, p. 050 596 7698, marja.riikonen@esperi.fi

Olisi ilo kohdata sinut!

Lue Esperistä lisää työnantajanatäältä.

Tutustu Hoivakoti Pikisaaren toimintaan ja työyhteisööntästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...