Lähihoitaja

Humana Hoiva Oy

View: 158

Update day: 05-12-2023

Location: Oulu Northern Ostrobothnia

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Haemme LÄHIHOITAJIA eripituisiin työsuhteisiin Humana Kotikylä Lipporantaan Ouluun

Kotikylä Lipporanta sijaitsee Oulujoen suistossa, keskellä kauneinta luonnonmaisemaa, muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta, palveluiden välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotikylä Lipporanta tarjoaa upean kodin 24 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista.

Etsimme nyt lähihoitajia niin vakituisiin työsuhteisiin kuin myös määräaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on iloinen ja toiminnallinen koti, sekä työyhteisö jossa pidetään työkaverista huolta.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä.


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pirita Määttä p. 040 621 5293.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.10.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Tutustu Kotikylä Lipporantaan täällä: https://www.humana.fi/lipporanta


Kotikylä Lipporanta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...