Lähihoitaja, yökotihoito

Vantaan kaupunki

View: 216

Update day: 14-02-2024

Location: Vantaa Uusimaa

Category: Legal / Contracts

Industry:

Loading ...

Job content

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelutYökotihoito Kielotie 25, 01300 Vantaa Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 04.01.2023 (tai sopimuksen mukaan) – 30.04.2023 Hei sinä hoitotyön ammattilainen. Haluamme SINUT osaksi mahtavaa yöhoidon tiimiämme!! Haemme sijaista Vantaan yökotihoitoon ajalle 4.1.-30.4.23. Oletko innostunut ja ikäihmisten hoitoon motivoitunut lähihoitaja?

Onko sinulle tärkeää auttaa vanhuksia elämään arvokasta elämää omassa kodissaan? Haluatko oppia uutta ja kehittää itseäsi? Jos vastasit kyllä, olet varmasti etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtäviin.

Edellytämme ajokorttia ja autolla ajotaitoa. Vantaan yökotihoidossa työskentelee tällä hetkellä 4 lähihoitajaa. Toimialueena on koko Vantaa. Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, Suopursun palvelutalon yhteydessä.

Yökotihoito tekee yhteistyötä kotisairaalan, palvelutalojen ja kriisipäivystyksen kanssa. Työyhteisömme on tiivistä laajasta toimintakentästä huolimatta. Jäikö kysyttävää? Voit kilauttaa yökotihoidon hoitajille p.

040 8656479 (klo 21-07 välisenä aikana) ja kysyä, minkälaista heidän työnsä Vantaan yökotihoidossa on. Toimintayksikön esihenkilö Piia antaa myös erittäin mielellään lisätietoja. Katsomme eduksi LOP- lääkehoidon osaamisen, Apotti tuntemuksen sekä motivoituneen työotteen. Toivomme, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Tulemme tarkastamaan luottotiedot tehtävään valitulta henkilöltä. Tee elämäsi paras päätös ja hae meille töihin. Nähdään haastattelussa! Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä.

Olemme kaikki hyvantekijöitä. Lue lisää VAKEsta ja valmistelusta hyvinvointialueen väliaikaisilta nettisivuilta osoitteesta hyvinvointialuevake.vantaa.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi! #vakehyva #hyvantekijät Työsuhteen tietoja Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä) Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: voimassa olevaa lääkelupaa ajokortti Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Palkkaus: 2315,47 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§: n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §: n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta Työpaikkojen lukumäärä: 1 Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen Palvelusuhteen muoto: Työsuhde Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö, yövuoropainotteinen Yhteystiedot: toimintayksikön esimiesKorhonen Piia043-8258876piia.korhonen2@vantaa.fiTavoitettavissa klo 9-15 Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00. Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...