Lennonneuvoja

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy

View: 100

Update day: 30-11-2023

Location: Vantaa Uusimaa

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Sinustako seuraava lennonneuvoja Fintrafficin lennonvarmistukseen?

Fintraffic Lennonvarmistus Oy vastaa Suomen ilmatilan käytön hallinnasta sekä lentoreitti- ja lennonvarmistuspalveluista 22 lentoasemalla Suomessa. Fintrafficin lennonvarmistus takaa turvallisen ja mahdollisimman viiveettömän lentoliikenteen Suomessa. Asiakkaitamme ovat kaupallinen ilmailu, Suomen valtion ilmailu ja sotilasilmailu, yleisilmailu sekä lentokoulut.

Fintrafficin lennonvarmistuksessa työskentelee noin 420 henkilöä 22 paikkakunnalla. Teemme päivittäin töitä sen eteen, että lentoliikenne tukee yhteiskunnan matkaa kohti älykkäämpää ja vihreämpää maailmaa kokonaisvaltaisesti ja Suomi pyörii 24/7. Lennonvarmistuksessa turvallisuus on tärkein asiakaslupauksemme.

Fintraffic Lennonvarmistus Oy on osa Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy -konsernia.

Haemme nyt kahta

LENNONNEUVOJAA

Fintraffic Lennonvarmistuksen toimipisteeseen, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Tehtävät ovat määräaikaisia ja päättyvät arviolta vuoden 2025 aikana.

Lennonneuvonta tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluja sekä siviili- että puolustusvoimien asiakkaille. Yksikön tehtäviin kuuluvat lennonvarmistuspalvelut parantavat asiakkaiden toiminnan turvallisuutta ja tehokkuutta. Lennonneuvonnan toiminta tukee myös lennonjohtoyksiköiden toimintaa Suomessa ja maan rajojen ulkopuolella. Suomessa lennonneuvonnan palvelut on keskitetty Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Yksikössä työskentelee 22 henkilöä ja toimintaa on 24 h vuorokaudessa.

Lennonneuvonnan henkilöstö käsittelee lentosuunnitelmia; ottaa vastaan ja hyväksyy, tarvittaessa korjaa ja muuttaa niitä sekä välittää ne niitä tarvitseville lennonjohtoyksiköille, pitää lennonjohtojärjestelmän tiedot ajan tasalla, seuraa ilmailuviestikeskuksen toimintaa ja tarvittaessa käynnistää korjaustoimet. Lisäksi yksikössä toimii Ilmailutiedotukseen liittyvä kansainvälinen NOTAM-toimisto, joka tiedottaa kansallisesti ja kansainvälisesti lentoturvallisuuteen vaikuttavista poikkeavuuksista. Olemme mukana myös ilmatilan hallintaan liittyvässä prosessissa.

Etsimmekö sinua?

Etsimme kollegaksi ilmailualan jo tuntevia, jo alalla työskenteleviä tai alaa opiskelevia.

Meillä työskennellään 3-vuorossa ja tehtävämme on ajoittain hektistä ja paineensietokykyä vaativaa toimistotyön kaltaista näyttöpäätetyötä. Haemme joukkoomme oma-aloitteista tiimipelaajaa, joka ei tingi asiakaspalvelun laadusta kiireenkään keskellä ja haluaa tarjota ensiluokkaista palvelua niin sisäisille kuin ulkoisillekin asiakkaillemme. Ilmailukieli on englanti, siksi odotamme sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme, jos erilaisten tietojärjestelmien käyttö on sinulle tuttua ja olet valmis oppimaan uutta ja asennoidut uuteen avoimin mielin.

Ensisijaisesti etsimme kuitenkin hyvää tyyppiä ja oppimishaluista kollegaa, joka täyttää yllä mainitut tarpeemme - kaiken muun tulet meillä oppimaan.

Teemme sinusta lennonneuvonnan erityisosaajan ja tarjoamme sinulle koulutuksen

Koulutus alkaa syyskuussa teoriakoulutuksella. Tämän jälkeen koulutus jatkuu ammattitaitoisten kouluttajiemme johdolla lennonneuvonnan tiloissa noin 8-12 kuukautta taustan mukaan.

Koulutusajasta maksamme harjoittelupalkan 2000 e/kk. Koulutusjakson hyväksytysti suorittaneelle tarjoamme vakituisen tehtävän lennonneuvonnassa. Peruspalkka koulutuksen jälkeen on 2700 e/kk + vuorotyölisät (n.700 e/kk).

Olemme vahvasti sitoutuneita arvoihimme, jotka ohjaavat toimintaamme. Tutustuthan niihin oheisen videon kautta: Fintraffic: Arvot - YouTube

Miksi sinun kannattaa hakea tätä tehtävää?

Koulutamme sinusta lennonneuvonnan ammattilaisen ja pääset työskentelemään uniikissa työympäristössä ja konsernissa, jollaista ei vielä muualta maailmasta löydy. Kattavan noin vuoden mittaisen koulutuksen lisäksi saat erittäin ammattitaitoisen tiimin tuen, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen meille 31.8.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Pyrimme aloittamaan koulutuksen viimeistään syyskuussa 2023. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys, menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista tarkemmin http://www.supo.fi

Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan terveystarkastus, joka sisältää huumeainetestauksen.

Kysy lisätietoja, keskiviikko 23.8.2023 klo 09-14 lennonneuvonnan päällikkö Salli Lehervo p. 040 777 4043 ja perjantaina 25.8. klo 09-14 operatiivinen päällikkö Marianne Remes p. 0400 399677.

Yhteystiedot:Salli Lehervo
[email protected]
Työpaikan osoite:Lentäjäntie 1 B, 01530 Vantaa
Palkkaus:koulutuksen jälkeen 2700 €/kk + lisät
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:31.08.2023 20:59
Jätä hakemus:https://ats.talentadore.com/apply/lennonneuvoja/DoBpRr
Ilmoitus jätetty:18.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:ffd14265-d693-49c0-8ce2-ae973e02eca6

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.08.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...