Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Primary location:

KOUVOLA

Haaveiletko työstä, jossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä niin ravintolan kuin kaupan puolella? Liikennemyymälätyöntekijän työssä jokainen päivä on erilainen ja töitä tehdään hyvällä sykkeellä koko liikennemyymälässä. ABC Utissa pääset osaksi hyväntuulista ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa työryhmä tukee ja auttaa toisiaan onnistumaan elämänmakuisissa asiakaskohtaamisissa joka päivä.

Haemme nyt Utin ABC:lle liikennemyymälätyöntekijää vakituiseen (30 h/vko) työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Työnkuva koostuu liikennemyymälän monipuolisista työtehtävistä, painottuen keittiön puolelle. Lisäksi työnkuvaasi kuuluvat vaihtelevasti mm. salin työtehtävät, kassatyöskentely, marketin työtehtävät ja työskentely Hesburgerin pisteellä.

Hyvän asiakaspalvelun toteuttaminen on sinulle sydämen asia ja sinulta löytyy paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi eikä hymysi hyydy tiukoissakaan tilanteissa. Toivomme sinulla olevan kokemusta keittiötyöskentelystä tai kiinnostusta sen oppimiseksi. Utin ABC palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena 24/7 ja työvuorosi sijoittuvat aukiolojen mukaisesti.

Haluamme tarjota sinulle monipuolisen tehtävän mukavien työkavereiden seurassa. ABC-liikennemyymälän laaja palvelutarjonta antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammattitaidon syventämiseen ja uralla etenemiseen. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan, lisäksi S-ryhmän ja KSO:n kattavat henkilöstöedut ovat käytettävissäsi heti työsuhteen alettua.

Hakuaikaa sinulla on 30.4.2022 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi meille pian! Hakemuksia vastaanotamme sähköisen hakukanavamme kautta.

Liikennemyymäläpäällikkö Pia Löppönen vastaa tarvittaessa kysymyksiisi numerossa 010 7625 001.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...