Liikenneopettaja

CAP-Group Oy

View: 176

Update day: 05-12-2023

Location: Kemi Lapland

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Liikenneopettaja, CAP-Autokoulu Kemi ja Tornio, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP-Group Oy piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2021 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 400 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia sekä vielä paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen?

Haemme Kemin ja Tornion CAP-Autokouluihin yhtä asiakaspalveluhenkistä liikenneopettajaa B-ajokorttiluokan opetukseen.

Etsimme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa myyntihenkistä ja palvelualtista liikenneopettajaa. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluvat B-ajokorttiluokan opetustyön lisäksi sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Odotamme sinulta iloista, avointa ja ammattimaista asennetta työntekoon. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa. Mopo- ja moottoripyöräkouluttajan pätevyys katsotaan eduksesi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen kielen osaamista. Englannin osaaminen on plussaa, mutta ei edellytys työpaikan saamiselle. Sinulla tulee olla tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja taitoa toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Omaat itsenäiset valmiudet liikenneopettajan työhön kuuluvien tehtävien hoitamiseen ketjun toimintamallien mukaisesti. Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen. Tuntipalkkaus liikenneopetusalan TES:n mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Niina Haapaniemi, 050 560 9043, niina.haapaniemi@cap.fi.

WWW-osoite:http://www.cap.fi
Yhteystiedot:Asiakaspalvelupäällikkö Niina Haapaniemi, 050 560 9043, niina.haapaniemi@cap.fi
Työpaikan osoite:Keskuspuistokatu 9, 94100 KEMI
Palkkaus:Tuntipalkkaus, liikenneopetusalan TES.
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:14.11.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:15.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11008733

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...