Luokanopettaja Tuomalan kouluun

Tuusulan kunta

View: 96

Update day: 17-02-2024

Location: Tuusula Uusimaa

Category: Legal / Contracts

Industry:

Loading ...

Job content

Luokanopettaja Tuomalan kouluun

Me teemme yhdessä uutta!


Tuusulan kunnan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.


Tuusulan kunta hakee luokanopettajaatoistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen Tuomalan kouluun.


Tuomalan koulussa tuemme yhteisöllisyyttä, autonomiaa ja kyvykkyyttä sekä kasvatamme kestävään elämäntapaan. Olemme Vihreä lippu -koulu. Tavoittelemme koulussamme toimintakulttuuria, jossa jokainen on tärkeä, osaa arvostaa itseään ja toisia ja löytää elinikäisen oppimisen ilon. Lue lisää koulustamme täältä.


Haemme nyt joukkoomme innokasta ja kehittämismyönteistä, yhdysluokkaopetuksesta kiinnostunutta tiimipelaajaa. Halu ja kyky opettaa monipuolisesti taito- ja taideaineita, erityisesti musiikkia ja kovien materiaalien käsitöitä luetaan hakijoille eduksi.


Kelpoisuusvaatimukset on määritetty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (14.12.1998/986). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voimme huomioida haussa myös ei-kelpoiset hakijat, jolloin virka voidaan täyttää määräaikaisesti vuoden ajaksi.


Palkkaus ja virkasuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa noudatetaan enintään kuuden kuukauden koeaikaa. Työhöntulotarkastus tehdään sähköisesti palvelusuhteen alkamisen jälkeen mahdollisimman pian, viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.


Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).


Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Katja Lilas, p. 0403142227, katja.lilas@tuusula.fi .


Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 12.2.2024 klo 23.59 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja/tai videoesittely itsestäsi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Lisätietoja Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Hakuaika alkaa: 23.01.2024 13:00Hakuaika päättyy: 12.02.2024 23:59
Jätä hakemus

Jaa ilmoitus

Loading ...
Loading ...

Deadline: 02-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...