Loading ...

Job content

Maanrakennustyöntekijöitä kesäksi 2023

Värväämme töihin koko kesäkaudeksi reippaita, vähintään yhden kesän kokemuksen omaavia maanrakennustyöntekijöitä vaihteleviin tehtäviin. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lapiotöitä, lätkäystä, styroxin asentamista, mittausta yms. Työt tulisi olla sinulle entuudestaan tuttuja. Lisäksi vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin. Sinulla tulisi olla myös ajokortti ja oma auto, jolla pääset hurauttamaan työmaille. Edellytämme voimassa olevia työturva- ja tieturvakortteja. Tarvittaessa autamme tieturvakortin hankkimisessa.

Palkkaus infra-alan tessin mukaisesti.

Työt alkavat porrastetusti kevään aikana.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
  • Mikko Kiiskinen, 040 657 0038 tai mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin.
Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja - halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

WWW-osoite:https://www.varvaamo.com/
Yhteystiedot:Mikko Kiiskinen 040 657 0038
mikko.kiiskinen@varvaamo.fi
Työpaikan osoite:20100 TURKU
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Kesäkauden 2023 käynnistyessä
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Haku päättyy:12.02.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:09.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11780127

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Värväämö Oy
Turku
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 09.01.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 08-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...