Matkailun lehtori

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

View: 88

Update day: 20-11-2023

Location: Mikkeli Southern Savonia

Category: Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tahdotko sinä jättää omasi?

Etsimme nyt Xamkiin kokenutta ja kehittämisorientoitunutta matkailun lehtoria matkailu- ja ravitsemisalan koulutukseen. Opetustehtävien lisäksi työhösi kuuluu koulutuksen kehittäminen ja tulet työskentelemään myös Xamkin TKI-hankkeessa.

Pääasiallinen toimipaikkasi on Mikkelin kampus, työssäsi on soveltuvin osin etätyömahdollisuus. Tehtävä on kokoaikainen ja se täytetään määräajaksi 15.1.2024 - 31.12.2025. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Mistä työssä on kyse?

Tässä tehtävässä vastaat omalta osaltasi matkailu- ja ravitsemisalan opetuksesta, ohjauksesta ja koulutuksen kehittämisestä. Tehtäviisi sisältyy sekä alemman, että ylemmän ammattikorkeakoulutason mukaista opetusta ensisijaisesti restonomikoulutuksen opiskelijoille, mutta myös muille opiskelijaryhmille. Teemme koulutuksessa tiivistä työelämäyhteistyötä alueen toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtävänkuvaasi kuuluu työskentely TKI-hankkeessa koulutuksen kehittämisen näkökulmasta.

Lähimmiksi työkavereiksi saat matkailu- ja ravitsemisalan tiimin lehtoreiden lämminhenkisen ja kokeneen joukon. Pääset tutustumaan myös vahvasti kehittyvään Xamkin TKI-toimintaan, erityisesti Kestävän hyvinvoinnin vahvuusalalla.

Opetus meillä on toteutusmuodoiltaan joko verkko-, lähi-, tai monimuoto-opetusta. Lähioetus tapahtuu pääsääntöisesti Mikkelin kampuksella, tarvittaessa muillakin Xamkin kampuksilla.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa.

Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan.

Meille on päivänselvää, että voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi. Haluamme, että voit antaa itsestäsi parasta työssä sekä vapaa-aikana.

Palkkasi on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuurieduilla.

Me Xamkissa työskentelemme uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.

Entä mitä odotamme sinulta?

Olet matkailu- ja ravitsemisalan kokenut ja vahvasti tulevaisuus- ja kehittämisorientoitunut ammattilainen. Sinulla on monipuolista tietotaitoa alalta, erityisesti matkailu- ja ravitsemisalan sähköisestä liiketoiminnasta. Osaamisesi kattaa niin kannattavan liiketoiminnan, kuin asiakasymmärryksen ja -kokemuksenkin eri ulottuvuudet. Osaat myös nähdä uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia. Matkailun tutkimuksellinen kehittäminen on lähellä sydäntäsi.

Tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen mukaiset eli ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Arvostamme, mikäli sinulla on pedagoginen pätevyys. Katsomme eduksi, jos sinulla on näkemystä ja kokemusta koulutusorganisaatiossa toimimisesta.

Arvostamme joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä monialaiseen tiimityöhön.

Arvostamme monipuolista opetusosaamista, myös hyviä verkkopedagogisia taitoja. Meillä on kansainvälisiä opiskelijoita, joten pääset opettamaan myös englanniksi.

Miten hakuprosessi etenee?

  • Hae paikkaa tämän ilmoituksen alalaidasta
  • Liitä hakemukseen ansioluettelosi.
  • Todistukset pyydämme valitulta.
  • Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Xamkista tai työstä lisää, pyydämme ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöön.

Yhteystiedot:Helkamari Knaapi koulutusjohtaja, [email protected], 050 433 9553
Työpaikan osoite:50100 Mikkeli
Palkkaus:TES:n mukainen
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:02.11.2023 21:59
Jätä hakemus:https://www.xamk.fi/xamk/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=585&ref=&ut...
Ilmoitus jätetty:20.10.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:6e25e51d-6fa6-4fa3-8220-b657a7a6e1b3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Mikkeli
Etelä-Savo
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 20.10.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...