Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Would you like to take this opportunity to influence the industry towards a more responsible use of the world’s natural resources?

At Metso Outotec you will join a supportive and inclusive network of colleagues from around the world. There will always be a chance for you to learn and try something new.

This is your invitation to rise above what was possible yesterday.

Job posting end date: 08/14/2022

Asentajia kokoonpanoon, Metso Outotec Lappeenranta • Haemme Metso Outotec Oy:lle kokoonpanon asentajia Lappeenrantaan!

  Metso Outotecin tärkeimmät asiakastoimialat ovat kiviaineksen ja mineraalien käsittely sekä valikoidut alueet metallien jalostuksessa. Tarjoamme näille toimialoille teknologioita ja palveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat vähentää energian- ja vedenkulutustaan, parantaa liiketoimintansa tuottavuutta ja pienentää sen riskejä. Vastuullisuus kulkee osana yrityksen tarjoamaa. Yhdessä asiakkaiden kanssa Metso Outotec vaikuttaa tekemällä valintoja, jotka vievät koko teollisuudenalaa kohti luonnonvarojen yhä vastuullisempaa käyttöä. Asiakkaiden tukeminen toimialan muutoksessa on Metso Outotecin ydinosaamista.

  Henkilöstömme turvallisuus on aina etusijalla kaikessa tekemisessämme.

  Mitä tulisit meillä tekemään?

  Työtehtävänäsi on koota ja asentaa painesuodattimia yhdessä tiimin kanssa. Työssä pääset lukemaan konepiirustuksia ja kokoamaan niiden pohjalta asiakkaan tilauksen mukaiset laitteet sisältäen vaihtelevasti mm. hydrauliikkaa, pneumatiikkaa ja mekaanista asentamista. Valmiit laitteet ovat korkeita ja ne kootaan osakokoonpanon osista, jotka voivat painaa jopa 15 tuhatta kiloa, työssäsi pääset siis käyttämään myös nosturia ja työskentelykorkeus voi olla jopa 7 metriä.

  Kyseessä on kokoaikatyö ja töitä tehdään pääasiassa arkisin yhdessä vuorossa klo 7.00 – 15.30, mutta kokoonpanoprojektien tilanteesta riippuen töitä tehdään osittain tarpeen niin vaatiessa myös 2-vuorossa ja viikonloppuisin.

  Haemme Lappeenrannan tehtaalle asentajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  Tarjoamme työn vakavaraisessa ja arvostetussa yhtiössä, joka pitää huolta työntekijöistään. Pääset työskentelemään eri alojen ammattilaisten kanssa ja kasvamaan alan rautaiseksi ammattilaiseksi! Tukenasi tehtävässä onnistumiselle ovat osaavat kollegat ja hyvä perehdytys työtehtäviin ja työturvallisuuteen. Töitä tehdään aina ammattimaisesti, mutta kuitenkin rennolla asenteella. Meille on tärkeää, että töissä viihdytään ja voidaan hyvin!

  Mitä me puolestamme toivomme sinulta?

  Meille tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Toivomme sinulla kuitenkin olevan ammattikoulusta tekniikan alalta koulutustaustaa (esim. asentaja-, auto- tai metalliala). Tarkkuus ja järjestelmällisyys ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksiasi. Kokoonpanossa työskennellään tiiviissä yhteistyössä muiden asentajien kanssa, joten arvostamme hyviä yhteistyötaitojasi. Työssä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää.

  Eduksi katsomme työkokemuksen konepajalta tai tehtaalta, teknisten kuvien lukutaidon sekä työturva- ja tulityökortin.

  Kiinnostuitko?

  Tahdomme kuulla sinusta! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja:

  Mika Ruokonen, Team Leader, email: mika.ruokonen@mogroup.com

  Tomi Ilves, Team Leader, email: tomi.ilves@mogroup.com

  Täytäthän hakemuksesi viimeistään 14.8.2022 nettisivuillamme: mogroup.com/careers.

  Metso Outotec is a frontrunner in sustainable technologies, end-to-end solutions and services for the aggregates, minerals processing, metals refining and recycling industries globally. By improving our customers’ energy and water efficiency, increasing their productivity, and reducing environmental risks with our product and process expertise, we are the partner for positive change.

  Metso Outotec is committed to limiting global warming to 1.5°C with Science Based Targets. We ranked 8th on the 2021 Global 100 list of the world’s most sustainable companies.

  Headquartered in Helsinki, Finland, Metso Outotec employs over 15,000 people in more than 50 countries and its sales for 2021 were about EUR 4.2 billion. The company is listed on the Nasdaq Helsinki. mogroup.com, twitter.com/metsooutotec
  Loading ...
  Loading ...

  Deadline: 22-01-2024

  Click to apply for free candidate

  Apply

  Loading ...
  Loading ...

  SIMILAR JOBS