Metallityöntekijä

WorkPower Oy

View: 162

Update day: 14-02-2024

Location: Äänekoski Central Finland

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Haemme asiakkaallemme Hirvaskankaalle metallityöntekijöitä

Työnkuva

Metallityöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä esimerkiksi laserleikkauksen ja syvävetotoimintojen parissa. Työhösi ja koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten vaikka et olisi vielä alalla kokenut konkari, tämä työ voi hyvin sopia sinulle. Työ on 3-vuorotyötä ja sitä tehdään tehdasympäristössä.

Työ Edellyttää

Aiempi kokemus metalliteollisuuden työstä tai teollisuuden alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työ edellyttää kuitenkin kohtuullista/hyvää fyysistä kuntoa, koska työtä tehdään pääasiassa seisten. Arvostamme, mikäli olet aikaisemmin käyttänyt esim. trukkia, hallinosturia tai erilaisia kappaleiden työstölaitteita.

Tarjoamme Sinulle

Nyt on mahdollisuus kerryttää työkokemusta ja osaamista eri työtehtävissä! Työ on mielenkiintoista ja työporukka on energinen sekä osaavia ammattilaisia täynnä, jotka perehdyttävät sinut tehtäviin. Myös työnjohtajat ovat tukenasi ja apunasi aina tarvittaessa.

Hakuprosessi

Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelemme jo hakuajalla. Hae siis heti kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi. Laitathan hakemukseesi palkkatoiveesi ja kerrothan myös, mitä työhön liittyviä kortteja sinulla on voimassa.

Lisätietoja

HR-konsultti Elina Forssell

040 7069967

elina.forssell@workpower.fi
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...