Job type: Other

Loading ...

Job content

Vuonna 2006 perustettu Sopvalm on erikoistunut omien ja sopimuspohjaisten ohutlevy- ja metallituotteiden valmistukseen. Sopvalm Oy kuuluu Maarla konserniin, jonka yhtiöihin kuuluvat Sopvalm Oy ja Maarla Oy (Viitasaari) sekä Lankarakenne Oy (Kuopio). Pystymme nykyaikaisilla sarjatöihin soveltuvilla koneilla vastaamaan asiakkaan yhä kasvaviin tarpeisiin, tuotteiden laadulla ja toimitusten luotettavuudella. Viime vuosina olemme kehittäneet voimakkaasti tuotantoamme ja henkilöstöämme vastaamaan asiakkaiden kasvavia tarpeita.

Haemme nyt asiakkaallemme Sopvalm Oy:lle Viitasaarelle

Metallityöntekijää ohutlevytöiden pariin

vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä pääset tekemään erilaisia metallialan työtehtäviä. Eduksesi on, jos sinulta löytyy metallialan koulutustaustaa tai aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, pystymme myös kouluttamaan sinut alan osaajaksi, jos sinulta löytyy intoa ottaa tehtävät haltuun.

Kaikki ohutlevypuolen työkokemus on hyvää taustaa tätä tehtävää ajatellen. Jos sinulla on kokemusta esimerkiksi särmäyksestä tai muista metallitöistä. Lasketaan tämä ehdottomasti eduksi. Myös kokemus kokoonpanon työtehtävistä sekä yleinen käsityötaito ovat haluttuja ominaisuuksia. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä. Iltavuoroviikoin sinulla on mahdollisuus tehdä pidennettyä päivää ajalla ma-to, jolloin voit nauttia ansaitusti pitkästä viikonlopusta.

Joustava ja toimelias asenne ja aito into työhön ovat hyvin arvostettuja ominaisuuksia tässä työssä. Työstettävät kappaleet ovat vaihtuvia ja lisäksi työssä on myös mahdollisuus työnkiertoon.

Sopvalmilla tarjoamme sinulle paikan osana ammattitaitoista ja mukavaa osaajajoukkoa, jossa on hyvä ja positiivinen yhdessä tekemisen meininki. Työsi tueksi tarjotaan myös paitsi ammattitaitoisen työtiimin tuki, myös modernit, siistit ja toimivat työtilat, koneet ja laitteet. Tarjoamme aina hyvän ja kattavan perehdytyksen uusiin tehtäviisi.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.9.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Anniina Perään puh. 050 473 8448 anniina.pera@biisoni.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...