Myntiedustaja

Henkilöstöpalvelu Hirmu oy

View: 121

Update day: 04-11-2023

Location: Oulu Northern Ostrobothnia

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

HIRMU etsii sähkösopimusmyyjiä asiakasyrityksellemme. Etsinnässä on kevytyrittäjänä työskentelemisestä kiinnostuneita innokkaita myyjiä Nordic Sales Crew:lle ständimyyntiin Fortumin tiimiin.

Voit asua missä päin Suomea tahansa, kunhan pääset matkustamaan paikoille joissa ständia kannattaa pitää, kuten kauppakeskuksiin. Näihin ständilokaatioihin pääset itse vaikuttamaan, ja myös tällä tavoin optimoimaan ansioitasi. Mikäli kevytyrittäjyyden tuoma vapaus ja huima ansaintapotentiaali kiinnostavat, niin katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet alta!

Työnkuva:

Myynti tapahtuu kasvotusten ständeillä tai ulkona paikoissa, jotka ovat ihmismassojen suosituilla kulkureiteillä kulkureiteillä kuten toreilla, pääkaduilla tai kauppakeskuksissa. Tehtävänäsi on myydä Fortumin sähkösopimuksia kotitalouksille.

Nordic Sales Crew:n tiimissä saat:

  • Laadukkaan tuotteen myytäväksi
  • Kasvualustan myyntiurallesi ja mahdollisuuden suorittaa laadukkaita myyntikoulutuksia
  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen
  • Kannustavan ja nuorekkaan työyhteisön
  • Erittäin kannustavan provisiomallin palkkauksen

Haluatko päästä mukaan Nordic Sales Crew:n myyntitykkien tiimiin?

Miten voit hakea?

Mikäli koet, että yllä oleva kuvaus osui sinun persoonaan ja vahvuuksiin, lähetä meille yhteystietosi suoraan Hirmun rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/2257060-fortumin-sahkosopimusmyyja-standille-nordic-sales-crew-lle

tai jättämällä yhteystietosi helposti ja nopeasti Hirmun verkkosivujen pääsivulta osoitteessa: WWW.HIRMU.FI niin olemme sinuun yhteydessä 1-2 päivän sisällä.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hirmulla on myös paljon muita työmahdollisuuksia, joten lähetä meille rohkeasti viestiä niin katsotaan sinulle HIRMUhyvä työpaikka.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Hirmun rekrytiimiltä numerosta: 044 242 9928

Asiakasyritys:
Nordic Sales Crew on vuonna 2016 perustettu ständimyynnin ja ovelta-ovelle -myynnin ulkoistukseen erikoistunut myyntitoimisto. Heidän missionsa on olla paras mahdollinen työnantaja, ja he ovatkin yksi Suomen nopeiten kasvava myyntitoimisto. Tällä hetkellä Nordic Sales Crew:llä työskentelee yli 100 työntekijää erilaisissa myynnintehtävissä. Työntekijänä sinusta pidetään hyvää huolta koulutuksien ja tuen avulla.

WWW-osoite:http://www.hirmu.fi
Yhteystiedot:Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, [email protected]
Työpaikan osoite:90100 OULU
Palkkaus:Takuupalkka + provisio
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:15.03.2023
Jätä hakemus:Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi suoraan Hirmun rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/2257060-fortumin-sahkosopimusmyyja-standille-nordic-sales-crew-lle
tai jättämällä yhteystietosi helposti ja nopeasti Hirmun verkkosivujen pääsivulta osoitteessa: WWW.HIRMU.FI niin olemme sinuun yhteydessä 1-2 päivän sisällä.
Ilmoitus jätetty:07.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11874052

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Henkilöstöpalvelu Hirmu oy
Oulu
90480 Hailuoto
90440 Kempele
91500 Muhos
92400 Siikajoki
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 07.03.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...