Myyjä Synsam Rewell -liikkeeseen Vaasaan!

Synsam Group Finland Oy

View: 117

Update day: 03-11-2023

Location: Vaasa Ostrobothnia

Category: Sales

Industry: Retail

Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Hei sinä valovoimainen myyntistara! Oletko seuraava tähtemme huippubrändien maailmassa, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat keskiössä? Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla auttamassa ihmisiä antamalla vinkkejä ja ratkaisuja sekä näkemiseen että tyyliin liittyvissä kysymyksissä? Onko sinulle sydämen asia, että asiakas lähtee liikkeestä iloisena ja uudistuneena?Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti hakemamme henkilö! Haemme nyt HUIPPUMYYJÄÄ Synsam Rewell -optikkoliikkeen iloiseen, osaavaan tiimiin.Olet hakemamme henkilö, jos inspiroidut ja olet parhaimmillasi muodin, tyylin ja myynnin maailmassa. Olet tähtiainesta ja haluat ylittää odotukset:
  • Olet tuloshakuinen ja tavoitteellinen
  • Olet kilpailuhenkinen ja asetat tavoitteet korkealle
  • Näet mahdollisuuksia ja nautit, kun asiat tapahtuvat
  • Olet innovatiivinen ja luot positiivista fiilistä ympärillesi
Olet loistava asiakaspalvelija, etkä ujostele kartoittaa asiakkaan tarpeita tai ehdottaa hänelle rohkeita ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Toimit asiakaspalvelutilanteissa sujuvasti suomeksi, ruotsinkielen taito ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksesi. Ei haittaa, vaikkei sinulla olisi alan kokemusta, me perehdytämme sinut työhön!Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Synsamilla saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvomme, asiakas on ykkönen, vastuullisuus ja innovatiivisuus, näkyvät arjen tekoina.Tarjoamme sinulle mm.:
  • Edenredin lounas-, virike- ja hierontaedun
  • Mehiläisen kattavat työterveyspalvelut
  • Kansainvälisen ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet
  • Loistavat henkilöstöedut
  • Ja paljon muuta!
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, n. 2200–3000 €/kk, riippuen mm. aiemmasta työkokemuksesta. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja alkaa sopimuksen mukaan.Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa esittele itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2023, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa liikevastaava Maarit Unkuri, maarit.unkuri@synsam.fi, 050 562 2099 tai aluejohtaja Eveliina Jalkanen, eveliina.jalkanen@synsam.fi, 041 500 4750.Katso myös www.synsam.fiVuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...