Myyjä (10 h)

Alko Oy

View: 119

Update day: 05-12-2023

Location: Joensuu North Karelia

Category: Consulting / Customer Service

Industry:

Loading ...

Job content

Alkossa vastuullinen alkoholinmyynti on perustehtävämme ja asiantunteva asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua ja henkilöstömme on tässä avainasemassa. Lähes 2500 asiantuntijaamme työskentelevät tinkimättömästi laadukkaiden tuotteiden varmistamiseksi, ruoka- ja juomakulttuurin edistämiseksi sekä maailmanluokan asiakaspalvelun eteen. Vuosittain Alkossa asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta verkkokaupassa tai yli 360 myymälässä Hangosta Nuorgamiin. Innostava työyhteisö sekä vahva osaamisen kehittäminen ovat tukenasi erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistajana. Innostamme onnistumaan!

Haemme myyjää (10 h/vko) Joensuu keskusta Sokos, Liperi ja Outokumpu myymäläryhmään!
Saatat olla etsimämme työntekijä, jos nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai haluat kasvaa sellaiseksi. Olet kenties kiinnostunut myös ruuan ja juoman yhdistämisestä. Meillä viihtyy parhaiten aktiivinen ja ratkaisukeskeinen henkilö, sellainen siis, jolla ei tehot laske, eikä myönteinen asenne karise pienen kiireenkään keskellä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja varmistamme osaamisesi myymälän arjessa huolellisella palvelu- ja tuotekoulutuksella. Tässä osa-aikaisessa työssä vähimmäistuntimäärä on( 10 h)/viikko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Todennäköisesti menestyt Alkon myyjänä, jos
  • osaat kohdata asiakkaat suurella sydämellä ja innokkaalla palveluasenteella
  • arvostat tiimityötä ja olet erinomainen tiimipelaaja itsekin
  • innostat omalla aurinkoisella asenteellasi muutkin mukaan yhteiseen tekemiseen
  • olet valmis työskentelemään joustavasti useissa eri myymälöissä
  • olet vähintään 18-vuotias ja sitoudut Alkon vastuullisuusperiaatteisiin

Tarjolla on monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät ja -ajat sekä työnkuva, jossa kehittyminen ei koskaan lopu! Pääset oppimaan juoman ja ruoan kiehtovasta yhdistämisestä ja tukena työssäsi on joukko osaavia, kannustavia työkavereita. Innostuitko?
Jos innostuit, ilmoita siitä meillekin hakemalla paikkaa viimeistään 19.9.2021 mennessä. Käynnistämme puhelin- ja Teams-haastattelut jo hakuaikana, joten kannustamme sinua toimimaan ripeästi ja hakemaan vaikka heti tänään!
Tämän rekrytoinnin myötä, mahdollisesti samalla resursointialueella vapautuva myyjän toimi voidaan täyttää tämän haun hakijoilla.


Ihanteellinen ajankohta työssä aloittamiseen on 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Pääset tutustumaan tarkemmin Alkoon työnantajana osoitteessa www.alko.fi/rekrytointi.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...