Myyjä 15h/vko, Raisio

Peten Koiratarvike

View: 116

Update day: 15-11-2023

Location: Raisio Southwest Finland

Category: Consulting / Customer Service

Industry:

Loading ...

Job content

PetenKoiratarvike.comon kotimainen lemmikkieläintarvikkeisiin erikoistunut lemmikkitarvikeliike. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2004 ja vuodesta 2012 asti olemme palvelleet asiakkaitamme myös kivijalkaliikkeissämme. Suurmyymälämme sijaitsevat Vantaalla, Espoossa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Oulussa.

Panostamme jatkuvasti tilausten nopeaan ja luotettavaan toimitukseen sekä hyvään asiakaspalveluun – tekijöihin, joilla haluamme erottua kilpailijoista. Asiakkaiden tyytyväisyys ja lemmikkien onnellisuus on meille tärkeää!

Tiimimme koostuu taitavista lemmikkialan asiantuntijoista ja työllistämme yli 70 vakituista työntekijää. Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä ainutlaatuisessa tiimissämme!


Etsimme Raision myymäläämme


Myyjää 15h/vko

Vastaattyössäsi erinomaisesta asiakaspalvelusta, aktiivisesta myyntityöstä, myymäläkuntoisuudesta ja siisteydestä. Myyjänä haluat myös omalta osaltasi edistää iloista ja kannustavaa työilmapiiriä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävistä ja haluat palavasti kehittää osaamistasi edelleen. Olet oma-aloitteinen, huolellinen etkä pelkää ottaa vastuuta. Haluat toimia osana tiimiä, tarttuen toimeen kuin toimeen tarpeen niin vaatiessa, ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi omakohtaista kokemusta lemmikkien kanssa harrastamisesta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn nopeasti kehittyvässä lemmikkitarvikeliikkeessä. Tiimimme on työtä pelkäämätön, innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas. Työ ei sovi lemmikkiallergisille. Mikäli arvostat reipasta tekemisen meininkiä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkö Jemina Niininen 2.6. klo 12-14 numerosta +358 50 4070023.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.6.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...