Myyjä

Gigantti Oy

View: 184

Update day: 05-12-2023

Location: Vaasa Ostrobothnia

Category: Consulting / Customer Service

Industry:

Loading ...

Job content

Etsimme Vaasan Gigantin Tech osastolle timanttisia, uusia myyjiä vähintään 10-20 työtunnin viikkosopimuksella, sekä asiakaspalvelijaa Operations osastolle.
Haluamme löytää pitkäaikaisia työntekijöitä - siksi kaikki nyt tarjoamamme työpaikat ovat toistaiseksi voimassa olevia eivätkä määräaikaisia. Aiempaa kokemusta enemmän arvostamme persoonaasi, motivaatiotasi ja haluasi kehittyä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti ja laita meille hakemuksesi. Odotamme innolla, että saamme joukkoomme uusia huipputyyppejä. Oletko juuri sinä sellainen?

Avoimesta paikasta:

Vaasan myymälässämme työskentelee tällä hetkellä noin 50 giganttilaista ja haemme nyt kasvavaan tiimiimme uusia myyjiä sekä varastotyöntekijää.

Etsimme tekijöitä sekä OPERATIONS- että TECH-osastoille.
TECH-osastomme pitää sisällään muun muassa TV:t, tietokoneet, puhelimet, liittymät (tarjoamme asiakkaille kaikkien kolmen Suomen suurimman operaattorin tuotteita).
OPERATIONS-osasto vastaa kaikista myynnin ulkopuolisista toiminnoista ja on kriittinen osa myymälän toimintaa. Sisältäen varastonhoidon, tavaranhallinnan sekä asiakaspalvelun (huollot,palautukset,neuvonta)


Päivittäiseen työhösi kuuluu ensiluokkainen asiakaspalvelu: tehtäväsi on löytää jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu. Olet myyntihenkinen, joustava, aktiivinen ja erityisesti tuloshakuinen. Sinun ansiostasi asiakas haluaa asioida meillä Gigantissa yhä uudestaan. Innostut kilpailusta kollegoidesi kanssa ja voittamisesta, mutta pystyt myös rakentavaan tiimityöskentelyyn.

Arvostamme näitä asioita:

tuloshakuisuutta ja kilpailuhenkisyyttä
persoonaasi ja motivaatiotasi työn tekoon ja oppimiseen
intohimoa ja kiinnostusta aktiiviseen ja monipuoliseen myyntityöhön
positiivista asennetta ja aktiivista otetta työhön
emme vaadi aiempaa kokemusta, vaan perehdytämme ja koulutamme uudet kollegamme ammattitaidolla
valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin sekä sesonkipainotteisesti
Tätä tarjoamme:

Palkkaus: tuntipalkka sopimuksen mukaan (minimissään kaupan alan TES) + palkitseva henkilökohtainen bonusmalli, jolla voit kerryttää ison osan kuukausiansiostasi.
Aukioloaikamme ovat arkisin 10-20, lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 11-16, joten tarjoamme monenlaisia työvuoroja aukioloaikojen puitteissa. Tämä työ sopii työaikojen puolesta hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi Suomen johtavaa vähittäiskaupan yritystä. Tueksesi saat ammattimaisen tiimin - teemme ahkerasti töitä, mutta pidämme samalla myös hauskaa.
Panostamme paljon henkilökuntamme viihtyvyyteen, ilmapiiriin sekä yhteishenkeen ja teettämiemme kyselyiden perusteella työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä työpaikkaansa.
Haluamme, että työntekijämme kokevat työnsä antoisaksi ja kehittyvät ja viihtyvät töissä. Siksi panostamme kaikkien työntekijöidemme ammattitaitoon. Meillä pystyt kehittämään itseäsi, oppimaan uutta ja samalla etenemään urallasi.

Näin haet meille:

Lähetä hakemuksesi ja CV:si ilmoituksessa olevan linkin kautta 29.10.21 mennessä.
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1548&departmentId=19824&ProjectId=154621&MediaId=4631

Lisätietoja :

Tech myyjän paikoista:
Matti Höylä
matti.hoyla@gigantti.fi
0408260088

Operations:
Tony Ström
tony.strom@gigantti.fi
0408260089
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...