Myyjä Tampereen Telia Kauppaan

Telia Company

View: 216

Update day: 14-02-2024

Location: Tampere Pirkanmaa

Category: Consulting / Customer Service Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Moro! Nimeni on Henri Asikainen ja vedän Telia Kaupan myyntitiimiä Tampereen alueella. Etsin myyntiä jo osaavia mestareita ja/tai myynnistä innostuneita tulevia huippumyyjiä jo valmiiksi mahtavaan työporukkaamme. Oletko juuri sinä etsimäni henkilö?


Seuraava mahdollisuutesi

Telia Kaupan myyjänä annat yrityksellemme kasvot ja olet luomassa asiakkaillemme maailmanluokan asiakaskokemusta. Pääsääntöiseen työhösi kuuluu ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu, lisäarvoa tuottava myynti sekä aktiivinen uusasiakashankinta, ja kaikkia näitä pääset tekemään niin kasvotusten kuin myös puhelimitse/Chatissa. Laaja myyntiverkostomme koostuu myymälöistä, kauppakeskuspisteistä, puhelintyöskentelystä erillistiloissa sekä liikkuvasta toiminteesta, joten työ on erittäin monipuolista. Haluamme toimia ketterästi ja olla siellä missä asiakkaamme ovat, joustavasti ja elämyksiä tarjoten.


Olemme muutamassa vuodessa kasvaneet perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Palveluidemme avulla autat asiakkaitamme viihtymään, viestimään ja pitämään yhteyttä keskenään. Toteutamme työssämme ratkaisumyyntiä sisältäen kaikki kuluttajille suunnatut tuotteemme sekä ison osan yritystuotteistamme. Myynti- ja asiakaspalvelutyöllämme tavoittelemme joka päivä meidän purposea ”Better connected living”.


Pääsääntöisten työtehtävien lisäksi vastuullasi on toimipisteen jokapäiväiset perustehtävät, kuten esimerkiksi kuorman vastaanotto, tuotteiden esillepano ja siisteyden ylläpito.


Tarjoamme sinulle joustavan 10-37,5 h/viikko sopimuksen, kilpailukykyisen ICT-alan palkan (15,40€/h) ja hyvin kannustavan myyntibonusmallin. Toimipisteemme ovat laajasti auki viikon jokaisena päivänä, joten työvuoroja on usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Kuka sinä olet?

Näet itsesi sanavalmiina ihmisenä, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja uskallat tuoda omat näkemyksesi esille. Työskentelet tiimissä sekä yhdessä, mutta pystyt suoriutumaan hyvin myös itsenäisesti. Itseohjautuvuus ja ratkaisukeskeisyys ovat ehdottomia vahvuuksiasi, eikä pilke katoa silmäkulmasta tiukoissakaan tilanteissa. Kaikesta tekemisestäsi huokuu jatkuva halu oppia uutta sekä positiivinen can-do asenne. Haluat kehittyä aidoksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi, ja kanssasi asiointi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.


Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus toimii hyvänä ponnahduslautana, muttei ole välttämätön.


Osaamisesi ja vahvuutesi:

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi
  • Ymmärrät aktiivisen ja tuloshakuisen myyntityön perusteet asiakaskokemus edellä
  • Osaat hyödyntää tietotekniikkaa oppimisessa ja ongelmanratkaisussa
  • Omaat tiimityöskentelytaidot ja sinulla on ennen kaikkea halu oppia joka päivä lisää

Mitä voit odottaa?

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.


Tässä työtehtävässä jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen yhdessä tiimin kanssa.


Tutustu tarkemmin tavoitteisiimme.


Kiinnostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.01.2022. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.


Welcome to Telia – let’s make better happen!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...