Myyjiä - Gigantti Lommila

Gigantti

View: 105

Update day: 14-11-2023

Location: Espoo Uusimaa

Category: Consulting / Customer Service

Industry:

Loading ...

Job content

EtsimmeLommilan Gigantin eri osastoilletimanttisia,uusia myyjiä vähintään15 työtunninviikkosopimuksella. Haluamme löytääpitkäaikaisia työntekijöitä– siksikaikkinyt tarjoamamme työpaikatovat toistaiseksi voimassa olevia eivätkä määräaikaisia. Aiempaa kokemusta enemmän arvostamme persoonaasi, motivaatiotasija haluasikehittyä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä,joten toimi nopeasti ja laitameille hakemuksesi. Odotamme innolla,että saamme joukkoomme uusia huipputyyppejä. Oletko juuri sinä sellainen?

Avoimesta paikasta:

Lommilan myymälässämme työskentelee tällä hetkellä 37 giganttilaista ja haemme nyt kasvavaan tiimiimme uusia myyjiä.

Päivittäiseen työhösi kuuluu ensiluokkainen asiakaspalvelu: tehtäväsi on löytää jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu. Olet myyntihenkinen, joustava, aktiivinen ja erityisesti tuloshakuinen. Sinun ansiostasi asiakas haluaa asioida meillä Gigantissa yhä uudestaan. Innostut kilpailusta kollegoidesi kanssa ja voittamisesta, mutta pystyt myös rakentavaan tiimityöskentelyyn.

Arvostamme näitä asioita:

 • tuloshakuisuutta ja kilpailuhenkisyyttä
 • persoonaasi ja motivaatiotasi työn tekoon ja oppimiseen
 • intohimoa ja kiinnostusta aktiiviseen ja monipuoliseen myyntityöhön
 • positiivista asennetta ja aktiivista otetta työhön
 • emme vaadi aiempaa kokemusta, vaan perehdytämme ja koulutamme uudet kollegamme ammattitaidolla
 • valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin sekä sesonkipainotteisesti

Tätä tarjoamme:

 • Palkkaus: tuntipalkka sopimuksen mukaan (minimissään kaupan alan TES) + palkitseva henkilökohtainen bonusmalli, jolla voit kerryttää ison osan kuukausiansiostasi.
 • Aukioloaikamme ovat arkisin 10-20, lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 12-18, joten tarjoamme monenlaisia työvuoroja aukioloaikojen puitteissa. Tämä työ sopii työaikojen puolesta hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle.
 • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi Suomen johtavaa vähittäiskaupan yritystä. Tueksesi saat ammattimaisen tiimin – teemme ahkerasti töitä, mutta pidämme samalla myös hauskaa.
 • Panostamme paljon henkilökuntamme viihtyvyyteen, ilmapiiriin sekä yhteishenkeen ja teettämiemme kyselyiden perusteella työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä työpaikkaansa.

Haluamme, että työntekijämme kokevat työnsä antoisaksi ja kehittyvät ja viihtyvät töissä. Siksi panostamme kaikkien työntekijöidemme ammattitaitoon. Meillä pystyt kehittämään itseäsi, oppimaan uutta ja samalla etenemään urallasi.

Näin haet meille:

 • Lähetä hakemuksesi ja CV:si ilmoituksessa olevan linkin kautta 30.9.2023 mennessä.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...