Myynti- ja asiakkuuspäällikkö ohjelmistoyritykseen

ISE Dev Oy

View: 137

Update day: 17-02-2024

Location: Jyväskylä Central Finland

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

ISE Dev Oy etsii joukkoonsa tuloshakuista myynti- ja asiakkuuspäällikköä, joka haluaa ottaa vastuun yrityksemme uusasiakashankinnasta, asiakassuhteiden kehittämisestä ja menestyksekkäästä myyntitoiminnasta. Tarjoamme tehtävään houkuttelevan kiinteän palkan ja erittäin kattavat bonusvaihtoehdot!

Myynti- ja asiakkuuspäällikkönä kontaktoit oman markkinointimme tuottamia liidejä, ylläpidät olemassaolevia asiakassuhteita sekä suunnittelet erilaisia myynti- ja markkinointitoimenpiteitä. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme, joka auttaa sinua kaikissa työnkuvasi haasteissa menestyksekkään ja antoisan uran mahdollistamiseksi. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Haemme juuri sinua, joka haluat olla mukana tuomassa markkinoille uutta SaaS-ratkaisua, joka mahdollistaa yritysten liiketoimintojen automatisoinnin. Markkinatutkimusten mukaan palveluillemme on suuri tarve markkinoilla. Koska myös oma asiakashankintaprosessimme on pitkälti automatisoitu, kylmäsoittojen sijaan tehtäväksesi jää poimia tarjoomastamme asiakkaan liiketoimintaa parhaiten tukevat automatisointiratkaisut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa nyt!

Voit hakea paikkaa linkin takaa löytyvän lomakkeen välityksellä verkkosivuiltamme tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla osoitteeseen ”rekry@ise.fi”. Tule mukaan joukkoomme luomaan menestystä ja kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja!

Hakuaika on 30.5.2023 asti, mutta paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis aikaile, vaan hae paikkaa heti! Lisätietoja tehtävästä: 040 085 2077 -Timo Autere

Loading ...
Loading ...

Deadline: 02-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...