Loading ...

Job content

Huomio myyntipäällikkö – tule tekemään tulevaisuuden historiaa Helsingin Olympiastadionille

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Tule vahvistamaan ammattilaislaumaamme Olympiastadionin ravintolapalveluihin. Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan sekä myymään maailmanluokan stadionkokemusta.

Olympiastadion on jo vuosikymmenien ajan tarjonnut alustan suomalaisille ja kansainvälisille kohtaamisille. Keskiöön nousevat elämyksellisyys, yhteisöllisyys ja hyvinvointi. Olympiastadion toimii sekä kansainvälisenä suurtapahtumien keskuksena että päivittäisenä vierailukohteena.

Haemme kokenutta myyntipäällikköä osaksi vahvojen ammattilaisten laumaa. Työ alkaa helmikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työskentelet pääosin Helsingin Olympiastadionilla liukuvasti klo 7 ja 17 välillä. Toisinaan työvuorot osuvat viikonloppuihin tai ilta-aikaan. Toimintaympäristönä vilkas ja monipuolinen Olympiastadion edellyttää joustavaa asennetta työaikoihin. Tarvittaessa työskentelet myös muissa kohteissamme.

Laumasi odottaa sinua

Myyntipäällikkönä työskentelet tiiviisti stadionin ammattilaisten sekä myyntitiimin kanssa, osallistuen kokonaisuuksien tarjoamiseen ja rakentamiseen. Lisäksi teet aktiivista uusasiakashankintaa kollegoidesi kanssa. Uusien asiakkaiden hankkiminen ja B2B-myynnin kehittäminen ovat tärkeä osa työtäsi.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta kotimaisista ja kansainvälisistä asiakasryhmistä. Valmistelet ja pidät huolta monista tapahtumista samanaikaisesti. Käyt myyvää ja ohjaavaa neuvottelua asiakasryhmien sekä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Työ on parhaimmillaan upean hektistä ongelman ratkaisua, asiakkaiden toiveiden kuuntelemista sekä huikeiden mahdollisuuksien tarjoamista asiakkaillemme. Asiakkaasi on sinulle tärkein ja huolehdit kokonaisuuksista suunnittelusta toteutukseen asti joustavasti ja jämäkästi.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Sinulla on

  • erinomaiset myynti- ja neuvottelutaidot
  • useamman vuoden kokemus vastaavasta työstä
  • näyttöä tuloksellisesta myynnistä
  • aiempaa kokemusta ravintolatilaisuuksien myynnistä ja toteutuksista
  • sujuva kirjallinen ja suullinen viestintätaito sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • hyvä paineensietokyky
  • nopea reagointikyky muuttuvissa tilanteissa

Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä piirteitä ovat tavoitteellisuus, suunnitelmallisuus, ajanhallinta ja organisoimistaidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Positiivinen asenteesi tarttuu kaikkiin tiimin jäseniin ja ammatillinen varmuutesi luo asiakkaille kokemuksen, jolla ylitämme heidän odotuksensa.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Sari ja koko työtiimisi varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. edut omissa ravintoloissamme ja Epassi -rahaa 100 €, SATS Online-verkkotreenipalvelun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Palkka asettuu aiemman kokemuksen ja osaamisesi mukaisesti välille 3500–4500 €.

Laumaannu kanssamme

Esittele itsesi ja osaamisesi lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 6.12.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Sari Salminen arkisin klo 10–12 välillä numerosta 040 534 9994 tai sähköpostilla sari.salminen@compass-group.fi.

Lue meistä lisää: compass-group.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 12-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...