Loading ...

Job content

Elkome Oy on teollisuuden tietotekniikkaan ja testausjärjestelmiin erikoistunut yritys. Tuomme maahan alan parhaita tuotteita sekä valmistamme infokioskeja, videoseiniä ja asiakaskohtaisia testausjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat pääosin suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1986 lähtien ja olemme osa kansainvälistä Addtech -konsernia. Lisätietoja löydät sivulta www.elkome.com.

Haemme nyt kokenutta myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimit osana teollisuustietotekniikan myyntitiimiä. Tehtävänäsi on infokioskien, teollisuustietokoneiden ja verkkolaitteiden myynti.

Myyntipäällikkönä vastaat vanhojen asiakassuhteiden ylläpidosta, uusien asiakkaiden hankinnasta ja päämiesyhteyksistä. Toimit asiantuntijamyyjänä, etsit ratkaisuja asiakkaiden tietoteknisiin ongelmiin ja hoidat pitkäaikaisia asiakassuhteita. Vastaat omasta myyntibudjetista ja sinulle nimetyistä asiakkaista.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä myyntikokemusta tekniseltä alalta. Eduksi katsotaan osaaminen esimerkiksi tietokoneista, komponenteista ja ohjelmistoista. Voit työskennellä myös etänä eli käytännössä mistä päin Suomea tahansa.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Kykenet asiantuntemusta vaativaan aktiiviseen myyntityöhön ja viihdyt paremmin asiakkailla kuin toimistolla. Ajokortti ja sujuva englannin kielen taito ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvät päämiehet ja tuotteet sekä kannustavan ilmapiirin.

Lisätietoja antaa Jari Immonen 0400 485 222 tai Juhani Yrjänä 0400 625 645. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com.

WWW-osoite:http://www.elkome.com
Yhteystiedot:Lisätietoja antaa Jari Immonen 0400 485 222 tai Juhani Yrjänä 0400 625 645
Työpaikan osoite:Helletorpankatu 37, 05840 HYVINKÄÄ
Palkkaus:Osaamisen ja kokemuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Jätä hakemus:Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com
Ilmoitus jätetty:05.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...