Loading ...

Job content

Kalajoen kaupunki hakee

NUORISO-OHJAAJAA digitaaliseen nuoristyöhön

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva

Haemme vakituiseen työsuhteeseen innovatiivista ja idearikasta nuoriso-ohjaajaa digitaaliseen nuorisotyöhön. Työnkuvaan kuuluu nuoriso-ohjaus Kalajoella, kaupungin digitaalinen nuorisotyö sekä toimiminen digitaalisissa verkostoissa. Nuoriso-ohjaaja työskentelee osana nuorisotyötiimiä, joka osallistuu aktiivisesti myös kansainväliseen ja monikulttuuriseen nuorisotyöhön. Työtehtävissä pääpaino on digitaalisessa nuorisotyössä, mutta työhön kuulu myös säännöllinen iltatyö nuorisotiloilla.

Nuoriso-ohjaajan työ on ohjata, toteuttaa ja luoda edellytyksiä nuorten vapaaehtoiselle, heidän omista lähtökohdistaan syntyvälle vapaa-ajantoiminnalle ja harrastuksille. Tehtävän tarkoituksena on lasten ja nuorten sosiaalinen vahvistaminen sekä elämänhallinnan että kasvun tukeminen. Työn keskeinen tavoite on nuorten kohtaaminen niin digitaalisesti kuin nuorisotiloilla, kouluilla, tapahtumissa ja leiritoiminnassa. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat alle 18-vuotiaat.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi tai muu soveltuva amk-tutkinto. Arvostamme kokemusta monialaisesta yhteistyöstä ja laaja-alaisesta nuorisotyöstä. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä digitaalista osaamista. Ajokortti ja oma auto ovat työn sujuvuuden kannalta välttämättömät.

Ennen työn aloittamista on valitun esitettävä lasten- ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikostaustaote ja terveydentilan osoittava hyväksyttävä lääkärintodistus. Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat KVTES mukaiset. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden (6) koeaikaa. Työ voidaan aloittaa välittömästi oikaisuvaatimusajan päätyttyä.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 26.9.2021 klo 23.59 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä.

Lisätietoja antaa Kalajoki Akatemian palvelualuejohtaja Juha Isolehto, 044 4691 242, juha.isolehto@kalajoki.fi
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...