Ohjaaja

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

View: 132

Update day: 30-11-2023

Location: Lieksa North Karelia

Category: Legal / Contracts

Industry:

Loading ...

Job content

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 23.4.2023 mennessä ohjaajaa

Hei sinä juuri, siis sinä juuri, joka luet tätä ilmoitusta. Oletko kiinnostunut työstä kehitysvammaisten parissa? Nyt on tarjolla ohjaajan vakituinen paikka Lieksassa Toukolan asumisen yksikössä. Teemme töitä 7 päivänä viikossa. Työaikamuoto on jaksotyö ja teemme 2- vuorotyötä. Työmme sijoittuu Toukolan asumisen yksikköön tehostetun tuetettuun asumiseen sekä tuettuun asumiseen ympäri Lieksaa asiakkaiden omissa kodeissa. Työhömme kuuluu asiakkaiden ohjaaminen erilaisissa elämän- ja arjen tilanteissa, yhteistyössä lähi- ja viranomaisverkoston kanssa, elämän eri osa-alueilla. Toimimme siis asiakkaiden kotona, jossa me autamme heitä selviämään arjen toiminnoissa. Työssämme on tärkeää asiakkaan osallisuus, itsemääräämisoikeus, yksilöllinen ja asiakkaan näköinen elämä.

Työn sisältö on kuitenkin tällä hetkellä asumisen arkiaamuissa ja yhtenä osaa- alueena myös asiakkaitten työtoiminnan ohjaus Toukolassa. Siihen kuuluu keittiö ja ulkotyön ohjaus sekä asiakkaitten ohjaaminen yhteisten tilojen koristelu vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus, että työyhteisötaitoja. Pääset mukaan keskustelevaan asumisen työyhteisöön, jossa tärkeässä roolissa on asiakas ja hänen hyvinvointinsa. Olet myös osana päivätoiminnan tiimiä asiakkaitten työtoiminnan osalta. Työn kehittämisen valmiudet ja erilaisten asioiden kokeileminen ovat tärkeitä työyhteisössämme. Uskallat rohkeasti, asiallisesti ja avoimesti keskustella asioita. Työssä edellytetään kykyä toimia itsenäisesti sekä digitaitojen osaaminen on tärkeää. Työssä on suotavaa olla ajokortti.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto. Tehtävään sisältyy lääkehoitoa, joten edellytyksenä on lisäksi riittävä lääkehoidon koulutus. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2384,87 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Kati Turunen [email protected] p. 013 3305493

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 6.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

WWW-osoite:https://www.siunsote.fi/hyvinvointialue
Yhteystiedot:Kati Turunen [email protected] 0133305493
Työpaikan osoite:Lieksan alue, 81700 LIEKSA
Palkkaus:SOTE-sopimus
Työ alkaa:tai sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:23.04.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:06.04.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11922671

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
81700 Lieksa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 06.04.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...