Loading ...

Job content

Hei sinä kehittämisestä innostunut ja taitava sosiaaliohjaaja! Kaipaatko muutosta kesälomien jälkeen? Meillä on avoin ohjaajan toimi Liedon, Kosken ja Marttilan alueella ja tarvitsemme sinut mukaan tiimiimme - olet lämpimästi tervetullut meille töihin!

Aiemmin alueen pienissä kunnissa on tehty yhdennettyä sosiaalityötä ja nyt Varhalle siirtymisen myötä järjestelemme tehtäviä uudelleen. Lieto-Loimaan palvelualue on maantieteellisesti laaja ja monipuolinen, me työskentelemme maalaismaisemassa ja kahdessa kaupungissa. Sinua tarvitaan mukaan asiakastyöhön ja sen kehittämiseen oman tiimisi ja esihenkilösi kanssa. Teemme lastensuojelua asiakaslähtöisesti ja lähipalveluna, mutta lisäksi saat työhösi tukea muun muassa sosiaalityöntekijöiltä, kollegoiltasi, perhetyöntekijöiltä ja monilta oman alansa asiantuntijoilta.

Varha on uusi organisaatio ja tarvitsemme osaamistasi, innostustasi, näkemystäsi, tukeasi ja asiantuntijuuttasi, jotta voimme yhdessä rakentaa Varhasta sosiaalialan parhaimman työpaikan. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Työ on haastavaa, mutta palkitsevaa, koska pääset kehittämään uutta sekä omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle lisäksi vahvaan tiimityöskentelyyn nojaavan työympäristön sekä säännöllisen tarpeitasi vastaavan työnohjauksen. Meillä on siirrytty neljään tiimiin, missä lähiesihenkilönäsi toimii johtava sosiaalityöntekijä ja saat työhösi riittävän tuen ja ohjauksen.

Työyhteisönä olemme joustava, monipuolista osaamista tukeva, kannustava ja turvallinen. Meille on tärkeää, että työn ohessa on myös iloa ja huumoria. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pidämme kiinni työajoista. Työaikasi (38h 15 min/vko) voit suunnitella liukuvan työajan puitteissa yhdessä tiimin kanssa.

Työsi sijoittuu Liedon, Marttilan ja Kosken alueelle. Voit esittää toiveen työpisteesi sijainnista näiden kuntien alueella. Sinua odottaa tiimi, jossa työskentelee kolme muuta kokenutta ja taitavaa ohjaajaa, neljä sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Kehitämme vahvasti kotiin tehtävää työtä alueellamme. Arvostamme systeemistä osaamista ja kokemustasi lastensuojelusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Työ vaatii liikkumista koko Liedon, Marttilan ja Kosken alueella, ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Yhteystiedot:http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1562-23/fi_FI
Johtava sosiaalityöntekijä Elina Petrelius p. 040 183 3685.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.
Työpaikan osoite:Hyvättyläntie 12, Lieto, 21420 Lieto
Palkkaus:SOTE-sopimus
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:31.08.2023 11:00
Jätä hakemus:http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1562-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty:17.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:54b068ab-0df0-4dbe-8c27-59e46ba3536c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Varsinais-Suomen hyvinvointialue
21420 Lieto
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.08.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...