Ohjelmistoasiantuntija Tietohallinto

HUS

View: 101

Update day: 10-02-2024

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Administrative / Clerical / Assistant

Industry:

Loading ...

Job content

Haluatko olla mukana kehittämässä Suomen suurimman terveydenhuoltoalan toimijan strategista IT-osaamista? HUSin Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi.

Tietohallinto on HUSin tulosyksikkö ja se toimittaa tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja viestintätekniikkapalveluita sekä tietotekniikan laitevuokrausta pääsääntöisesti HUS-yhtymälle, yhtymän yhteistyökumppaneille sekä tytär- ja osakkuusyhteisöille. Tietohallinnon liikevaihto on 250 milj. euroa ja sen palveluksessa on lähes 500 IT-alan huippuammattilaista. Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

Haemme ohjelmistoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu HUSin Tietohallinnon Potilasjärjestelmät -vastuualueen Apotti -potilasjärjestelmäpalvelut -vastuuyksikköön.

Vastaamme siitä, että HUSin ydinpotilastietojärjestelmät liitännäisjärjestelmineen toimivat luotettavasti ja ovat turvallisia käyttää. Näitä potilashoidon tietojärjestelmiä käyttävät HUSin terveydenhuollon ammattilaiset ja asiakkaat sekä hyvinvointialueiden asiantuntijat.

Etsimme asiantuntevaan ja iloiseen 20-henkiseen joukkoomme vahvistusta. Tulet työskentelemään osana moniammatillista tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä

Tulet toimimaan Apotti- potilastietojärjestelmän hallinnollisiin palveluihin liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Vastuullesi kuuluu Apotin ajanvaraukset, jonottajien hallinta ja työkorit. Osallistut Apotti-järjestelmän kehittämistyön koordinointiin asiakkaiden tarpeet ja lainsäädännön vaatimukset huomioiden. Tulet osallistumaan Apotti-järjestelmän käyttöönottoprojekteihin, ohjelmistotestaukseen ja 2. asteen tukitehtäviin sekä myös muihin kehittämiseen, suunnitteluun ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Työssäsi tulet tekemään tiivistä yhteistyötä sisäisten asiakkaiden ja tietojärjestelmätoimittajien kanssa. Työhösi voi kuulua myös muita Apotti-potilastietojärjestelmän kehittämiseen liittyviä asiantuntijatehtäviä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • hyviä ongelmanratkaisutaitoja
  • halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
  • erinomaisia suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja
  • esiintymiskokemusta
  • itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
- erinomaisia tiimi- ja projektityöskentelytaitoja
  • paineensietokykyä ja joustavuutta
- erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa
  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • erikoissairaanhoidon toimintaprosessien tuntemusta
  • potilastietojärjestelmäosaamista (Apotti)

Lisäksi arvostamme:

  • IT-palvelunhallinnan osaamista (ITIL tai vastaava)

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan sekä asiantuntevan ja mukavan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä laadukkaita terveydenhuollon palveluja maan johtavalla erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajalla. Sinua odottaa loistava työporukka ja kehittymisestäsi kiinnostunut esihenkilö.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 950,00 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Työ voi alkaa 15.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuuyksiköpäällikkö Mikko Heikkilä, p. 050 427 0056. Soittoajat 5.1.2024 klo 13:00-14:00 ja 8.1.2024 klo 10:00-11:00.

Hakemukset tulee jättää sähköisen järjestelmän kautta.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 10.01.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hallinto- ja taloushenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö


HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.01.2024

Loading ...
Loading ...

Deadline: 26-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...