Operating Engineer

Enerva Oy

View: 126

Update day: 26-11-2023

Location: Mikkeli Southern Savonia

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Käyttöinsinööri

Enerva on ainutlaatuinen palveluyhtiö, joka hoitaa sähköverkon valvonnan ja ylläpidon verkkoyhtiön kumppanina. Vastuullamme on 45 000 kilometriä sähköverkkoa ja 260 000:n loppuasiakkaan häiriötön sähkönkäyttö ─ vuoden jokaisena päivänä. Sähköverkon pituudella laskettuna valvomamme verkko on kolmanneksi suurin Suomessa.

Sähköverkon 24/7 valvonnan lisäksi tarjoamme asiakkaillemme osaamistamme erilaisiin sähköverkon projekteihin ja asiantuntijatyöhön. Toimintamme keskiössä on kunnossapitokokonaisuudet (0,4-110kV), rakennuttaminen, sähköasemapalvelut ja sähköverkon suojauspalvelut. Kaikki toimintamme tähtää erinomaiseen sähköverkon käyttöön.

Haemme nyt käyttöinsinööriä operoimaan ja valvomaan asiakkaidemme verkkoja

Käyttöinsinöörinä pääset mukaan asiantuntevaan työyhteisöömme, jossa töitä tehdään hyvällä yhteishengellä. Kattavan perehdytysjakson jälkeen opit huolehtimaan siitä, että sähköt pysyvät päällä ajankohdasta riippumatta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joita seuraa arjen joustoa tuovat vuorovapaat. Työajastasi käytät noin puolet käyttötehtäviin.

Muun ajan toimit joustavassa toimistotyöajassa, työskennellen erilaisien asiantuntijatehtävien parissa. Osaamisestasi, taustasi ja halukkuudestasi riippuen, voit erikoistua asiantuntijaksi joko sähköasemien tai 110 kV:n verkon rakennuttamiseen ja kunnossapitoon.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, modernit työskentelyvälineet ja monipuolisen tehtävän kuvan. Työtehtävämme ovat haastavia ja mielenkiintoisia, mutta erityisesti meillä pidetään työn vaihtelevuudesta. Asiantuntevat ja mukavat työkaverit pitävät huolen, että viihdyt ja kehityt työssäsi.

Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa polkupyöräedun, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Perehdytysjakso tulee suorittaa Mikkelissä, mutta sen jälkeen voit halutessasi työskennellä myös Lappeenrannasta tai Elimäeltä käsin.

Sinulta odotamme sähkötekniikan korkeakoulututkintoa (AMK tai DI). Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sähköasemien tai 110 kV:n verkon rakentamisesta, tarkastamisesta, suunnittelusta tai sähköverkon käyttötehtävistä. Kommunikoit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin ja omaksut uusien tietokonejärjestelmien käytön ongelmitta. Henkilönä toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 4.6.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Oskari Piispa.

Puhelin: 050 569 0624

Sähköposti: oskari.piispa@enerva.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 10-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...