Loading ...

Job content

Kannelmäen tiimimme etsii riveihinsä vahvistusta! Ehkä juuri sinua? Asiakaspalvelun ammattilaisena vastaat omalta osaltasi, että näöntarkastukset sekä myynti suoritetaan myymäläkonseptin mukaisesti. Ymmärrät myymälän toimintatavat ja osaat tehokkaasti mutta varmasti etsiä asiakkaille parhaat näkemisen ratkaisut.

Toimit vahvassa yhteistyössä myymälämme myyjien ja muiden kollegoiden kanssa. Voit olla vastavalmistunut optikko, joka haluaa palavasti oppia uutta, tai jo kokenut konkari, joka haluaa tuoda arvokasta osaamistaan työyhteisöömme. Ymmärrät optikon tärkeän roolin myös myymälän myynnin kannalta. Tehtävässäsi edistät ja ylläpidät omaa alan osaamistasi jatkuvasti, ja myymälässä oletkin vahvassa roolissa optisen alan asiantuntijana – olet valmis jakamaan osaamistasi myös muun tiimin kesken.

Kuten mekin, myös sinä uskot yhteistyön voimaan ja tiimityöskentely on sinulle luontevaa. Miksi valita meidät? Motivoituneet tiimikaverit sekä laaja kotimainen ja kansainvälinen työyhteisö Laadukkaat koulutusmahdollisuudet: tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä monenlaisia täydennyskouluttautumismahdollisuuksia Kilpailukykyinen palkka ja mahdollisuus provisioon Näköalapaikka optisen alan kehitykseen: meiltä löydät alan viimeisintä teknologiaa, tehokkaat työvälineet sekä trendikkäimmän valikoiman. Katso alla oleva video ja tutustu meihin lisää!

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja viikoittainen työaika on 30 h/viikko. Jos paikka kuulostaa omaltasi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.instruoptiikka.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 21.10, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Instrumentarium, Nissen ja Keops ovat Instru Optiikan ketjuja, joten uramahdollisuudet ovat meillä erinomaiset.

Me Instru Optiikka Oy: ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka suuresta koostaan huolimatta toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme perinteinen ja vakaa työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Me olemme osa maailmanlaajuista GrandVision -ryhmää joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. Olemme maamme markkinajohtaja, ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...