Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Tule mukaan vaikuttamaan Suomen urheilun tulevaisuuteen

Tule mukaan varainhankkijaksi edustamaan 23 eri lajiliittoa Suomessa. Edunsaajiemme mukaan järjestämme Suomen suurimmat ja monipuolisimmat tavara-arpajaiset. Tule mukaan tiimiimme ja vaikuta suomalaisen urheilun tulevaisuuteen! Olemme tähän asti tulouttanut yli 2,9 miljoonaa euroa suoraan lasten ja nuorten urheilun tukemiseen!

TYÖNKUVAUS

Etsimme kasvavaan joukkoomme Myyntineuvottelijoita! Työssäsi pääset edistämään lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia myyden Suomen suurinta ja monipuolisinta tavara-apajaista suoraan kuluttajille!

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Edellytämme hakijalta 16 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tiimimme tarvitsee myös ruotsia puhuvia henkilöitä, joten ruotsin kielen osaaminen on suuri etu!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

Lisätiedot: 0505183268 tai rekrytointi@doony.fi
Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...