Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Haemme nyt
OSASTOINSINÖÖRIÄ TALTEENOTTOON

Metsä Fibren Rauman sellutehtaalle
Mitä pääset tekemään?

Osastoinsinöörinä vastaat tehtaan talteenottolinjan teknisen kunnon, tuotannollisen suorituskyvyn ja prosessiturvallisuuden kehittämisestä. Roolissasi luot edellytykset osaston suunnitellulle tuotannolle, kustannus-, ympäristö- ja energiatehokkuudelle sekä turvallisuudelle. Toimit osaston teknisenä ja prosessien asiantuntijana. Laadit tarvittavia osaston toimintaohjeita ja suunnittelet osaston seisokit ja niiden toteutuksen yhteistyössä kunnossapitokumppanin kanssa sekä suunnittelet osaston investoinnit, suurkorjaukset ja niiden toteutuksen. Toimit myös osastosi kemikaalien käytönvalvojana . Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti voimalaitoksen osastoinsinöörin ja talteenoton kehitysinsinöörin sekä talteenotto-osaston käyttöinsinöörin ja käynnissäpitäjien kanssa.
Millä vakuutat meidät?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Arvostamme soodakattilan käytönvalvojan pätevyyttä tai valmiutta hankkia soodakattilan käytönvalvojan pätevyys sekä kokemusta prosessiteollisuudesta. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista.
Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita biotuoteteollisuuden parissa. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!
Haluatko kuulla lisää? Soita !

Tehtaan tekninen päällikkö kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Johanna Harjula puh. 040 3541159 on tavoitettavissa parhaiten 4.10 klo 9-12.
Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 17.10.2020 asti. Onnea hakuun!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...