Loading ...

Job content

Palvelutuotantomme laajentuessa Lapin hyvinvointialueen myötä etsimme nyt joukkoomme päätelaiteasiantuntijoita toimipisteillemme Kittilässä, Kemijärvellä sekä Ranualla.

Toimintatapamme on palvella asiakkaitamme onnistuneesti ja tarjota päätelaitteisiin lähitukea liittyvissä vaihtelevissa arkipäivän IT-tuen tilanteissa.

Päätelaiteyksiköidemme asiantuntijat vastaavat työssään LapIT:n päätelaitteiden operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Työssä keskeisiä sisällöllisiä elementtejä ovat laitteiden elinkaarenhallintaan liittyvät asennus- ja laitetoimitustehtävät, vian- ja häiriönhallinta, tukipalvelutehtävät ja Windows -ympäristön lähitukitehtävät.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

- Kokemusta IT -lähitukitehtävistä ja asiakaspalvelusta
- Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • Aito halu olla mukana tuottamassa ja kehittämässä LapIT:n päätelaitetoimintaa
  • Riittävä tekninen osaaminen tehtävässä suoriutumiseen
  • Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja asemoida oma tehtävänsä osaksi prosessimaista toimintaamme
- Loogista päättely- ja ratkaisukykyä
  • Vähintään B-luokan ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus

Parhaimmat lähtökohdat tehtävään tarjoaa datanomin, tradenomin, insinöörin tai vastaavan kaltainen osaaminen, mutta myös kokemus, asenne ja muutoin osoitettu tietotekninen tietämys ja halu jatkuvaan oppimiseen ovat tärkeitä valintakriteereitä.

Koska olemme omaa työtä ja toimintaa jatkuvasti kehittävä yksikkö, toivomme sinulta löytyvän valmiuksia myös tiedon jakamiseen eri kanavissa, viestintään, dokumentointiin ja ohjeistamiseen. Työtehtäviisi voi sisältyä sekä sisäisiin että ulkoisiin projekteihin osallistumista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi päätelaitteiden toimintaympäristössä sekä koulutuksen tehtävään. Sinulla on mahdollisuus syventää tietämystäsi olemalla mukana tuottamassa laadukasta asiakaspalvelua yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisille toimijoille. Työajan säännöllisyys, hyvä yhteishenki ja aktiivinen harrastustoiminta ylläpitävät vahvaa tekemisen kulttuuriamme.

Täytä tietosi hakulomakkeelle. Koulutuksen sekä työkokemuksen voit kertoa hakulomakkeen kentissä tai liittämällä mukaan CV:si. Kerrothan myös, millä paikkakunnalla voit työskennellä. Palkkaamme tehtäviin henkilöitä heti sopivan löydettyämme.

WWW-osoite:http://www.lapit.fi
Yhteystiedot:Esko Turu
puh. 040 768 0335
Työpaikan osoite:Rantavitikantie 33, 96300 ROVANIEMI
Palkkaus:Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan.
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:31.05.2023 klo 23:59
Jätä hakemus:http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/511699/fi_FI
Ilmoitus jätetty:17.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11890623

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


LapIT Oy
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...