Loading ...

Job content

Sedu hakee

sosiaali- ja terveysalalle päätoimista tuntiopettajaa, ajalle 13.2.2023 – 30.6.2024 Ähtäriin (KY/9/2023)

Työhön kuuluu opetus maahanmuuttajien hoiva-avustajakoulutuksessa ja lähihoitajakoulutuksessa. Tehtävään sisältyvät vastuuopettajan tehtävät, opintojen henkilökohtaistaminen ja opiskelijan ohjaus, työssäoppimisen organisointi ja ohjaus sekä työelämä- ja oppilaitosyhteistyö.

Mitä saat?

Ähtärissä olet osa kymmenen ammattialan innovatiivista työyhteisöä, jossa pääset työskentelemään sekä nuorten että aikuisten kanssa. Yhteistyö kollegojen ja työelämän kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan alan kehittymiseen. Sedu tukee kehittymistäsi koulutuksella. Sedu tarjoaa ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukaisesti

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetustehtävää vastaavalta alalta, tai
  • soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus korkeakoulututkintoa vastaavissa sosiaali- ja terveysalan tehtävissä, sekä
  • opettajan pedagogiset opinnot.

Mitä Sedu edellyttää?

Lisäksi edellytetään monipuolista työkokemusta hoitotyöstä, sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja koulutuksen hyvää tuntemusta, monipuolisten opetus- ja ohjausmenetelmien hallintaa, digitaalisia taitoja ja verkko-opetusosaamista, opettajakokemusta ammatillisessa koulutuksessa, kokemusta vastuuohjaajan tehtävistä sekä hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Sinulle eduksi

Arvostamme kokemusta maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden ohjaamisesta, opettajakokemusta sosiaali- ja terveysalan perustutkinnoissa, kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamisesta, kasvatuksen ja ohjauksen ja ikääntyvän osallisuuden edistämisen osaamista, joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä, sosiaali- ja terveysalan verkostojen hyvää tuntemusta, englannin kielen taitoa sekä kokemusta simulaatiopedagogiikan käytännön toteutuksesta.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Ähtäri.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C mukaisesti. Opettajan työaika määräytyy opetustarpeen mukaan ja on vuosityöajassa vähintään 800 työtuntia vuodessa (37,5 työtuntia/vko). Työaika määritellään työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä työvuosittain. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Kati Ojaniemi, puh. 040 868 0325 ja koulutusvastaava Heli Karppinen, puh. 040 680 7179.

Hakemuksetsähköisellä lomakkeella 31.1.2023 klo 15:00 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

Sedu on nikotiiniton työpaikka.

Hakuaika alkaa: 17.01.2023 10:00Lähetä hakemus tähän mennessä: 31.01.2023 15:00
Loading ...
Loading ...

Deadline: 08-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...