Palokatkoasentaja

Carrot Uusimaa Oy

View: 206

Update day: 14-02-2024

Location: Lohja Uusimaa

Category: Mechanical / Technical High Technology Maintenance

Industry:

Loading ...

Job content

Palokatkoasentaja

Hei juuri sinä!

Me etsimme Uudenmaan alueelle asiakkaallemme palokatkoasentajia erilaisiin projekteihin.

Mistä on kyse?

Etsimme asiakkaallemme kahta palokatkoasentajaa ensin 6 kuukauden määräaikaiseen työhön. Tilanteen salliessa jatko on mahdollinen. Työskentelet rakennuksilla eri puolella Uuttamaata. Oma auto välttämätön.

Hakijoilta toivomme aiempaa rakennusalan työkokemusta kyseisestä työtehtävästä sekä voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Kuinka haen Carrotille?

Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin jättänyt hakemuksen Carrotille voit hakemuslomakkeen kautta myös kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja päivittää aiempaa hakemuspohjaasi hakeaksesi tähän työpaikkaan. Carrotille työhakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa ja olemme yhteydessä kaikkiin työhakemuksen jättäneisiin. Kartoitamme osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä koko elämän mittaisia urapolkuja!

Muissa yleisissä työnhakuun tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä tavoitat meidät chatista osoitteesta http://www.carrot.fi (ark. klo 8-16).

Nähdään Carrotilla!

Carrot on nopea välittävä ja vastuullinen työelämän kumppani jonka tärkeimpänä tavoitteena on olla luomassa hyvää työelämää kaikille. Tarjoamme valtakunnallisesti henkilöstövuokraus- rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita sekä toimimme strategisena HR-kumppanina asiakkaillemme. Carrot on toiminut vuodesta 1998 ja pääomistajana on Panostaja Oyj.

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja kauttamme pääset kehittymään urapolullasi! Meille on erityisen tärkeää että viihdyt työssäsi. Yhteisenä päämääränämme on löytää Sinulle koulutustasi ja kokemustasi vastaava toiveidesi mukainen mielekäs työ. Meillä on jatkuvasti avoinna useita erilaisia työtehtäviä lyhyempikestoisista pidempiaikaisiin sekä vakituisiin työtehtäviin.

Carrot - Muuttuvan työelämän asiantuntija
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...