Panimo-operaattorin sijaisuus

Olvi Oyj

View: 144

Update day: 04-11-2023

Location: Iisalmi Northern Savonia

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Vuonna 1878 perustettu Olvi Oyj on Olvi-konsernin emoyhtiö. Olvi Oyj:n pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa, myynti- ja markkinointitoimisto Helsingissä. Toimimme kuudessa eri maassa Euroopassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 462,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 59,4 miljoonaa euroa. Vuonna 2021 Olvi-konserni valmisti 853,7miljoonaa litraa juomia. Konsernin henkilömäärä oli 2111.

Panimo-operaattorin poissaolon tuuraus

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn juoman valmistuksen parissa panimo-operaattorina kellarissa
Tehtävä on kahden vuoden mittaisen poissaolon tuuraus.

Työtehtäviisi kuuluu kellarin eri työtehtävät raaka-aineiden vastaanotosta juomien valmistumiseen asti. Panimo-operaattorin työtehtäviä ovat mm. tuotteiden valmistus reseptin mukaisesti, prosessin valvonta, tuotannon raportointi, prosessihygieniasta ja tuotetuvallisuudesta huolehtiminen. Työtehtävässä on mahdollisuus kerryttää monityötaitoisuutta perehtymällä muihin panimon osastoihin (keittämö, suodatus ja mehuttamo).

Panimo-operaattorin työ on vuorotyötä. Työaika- ja vuorotyömalli määräytyvät tuotantotarpeen mukaan. Osastolla tehdään tällä hetkellä töitä 12h vuoromallin mukaisesti myös viikonloppuisin.

Tehtävän vaatimukset / valintaa tehtäessä eduksi katsotaan:
1) Soveltuva elintarvike-, tekniikan tai laboratorioalan koulutus
2) Aikaisempi elintarvikealan työkokemus
3) Kokemus vuorotyöstä
4) Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuus

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jukka Huttunen (jukka.huttunen@olvi.fi)

Hakuaika tehtävään päättyy 31.12.2022, mutta jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa https://www.olvi.fi/yhtio/olville-toihin/.

Perehdymme hakemuksiin sitä mukaa kun niitä meille tulee, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat tammikuun alussa ja määräaikainen sopimus tehdään opintovapaan ajaksi.

Olvi valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia, kivennäis- ja vitamiinivesiä, urheilujuomia ja energiajuomia. Päätuotemerkit Suomessa ovat OLVI, Sandels, A.Le Coq, FIZZ, Sherwood, Kane’s, TEHO, TEHO Sport, Olvi Vichy ja KevytOlo.
Kestävän kehityksen edistäminen on keskeinen osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintamme. Teemme jatkuvasti työtä pienentääksemme ympäristöjalanjälkeämme ja lisätäksemme resurssitehokkuutta. Panostamme vastuullisiin toimintamalleihin sekä turvallisen, innostavan ja positiivisen työympäristön ylläpitämiseen. Myös monipuolisen ja vastuullisen tuotevalikoiman rakentaminen sekä vastuullisen juomakulttuurin edistäminen on tekemisemme painopisteinä. Koemme, että kehittämällä omaa toimintaamme entistä vastuullisemmaksi, autamme samalla kumppaneitamme, asiakkaitamme ja kuluttajiamme tekemään vastuullisia valintoja. http://www.olvi.fi/vastuullisuus

WWW-osoite:http://www.olvi.fi
Yhteystiedot:Lisätietoja työtehtävästä antaa Jukka Huttunen (jukka.huttunen@olvi.fi)
Työpaikan osoite:Olvitie I - IV, 74100 IISALMI
Työ alkaa:tammikuun alussa
Työaika:3-vuorotyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:31.12.2022
Ilmoitus jätetty:14.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11748270

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Olvi Oyj
Iisalmi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.12.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...