Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Primary location:SAVONLINNAHaluatko tehdä töitä osuuskaupassa, joka on palkittu Suomen innostavimpana työpaikkana?Tule meille parturi-kampaajaksi. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan Sokoksen Hyvä Olo parturi-kampaamossa, osana kauneuden loistavaa tiimiä. Voimme tehdä sinulle työsopimuksen 10-32 viikkotuntimäärällä, sinun valintasi mukaan.Meillä pääset mukaan rakentamaan kampanjoita, kuulemaan aina kauneuden uutuuksista, osallistumaan erilaisiin koulutuksiin sekä oppimaan uutta päivittäin.Meille on ensiarvoisen tärkeää, että henkilöstö voi hyvin ja viihtyy työssään. Haluamme olla kaikkia kohtaan tasapuolisia, luotettavia ja kannustamme henkilökuntaamme eteenpäin. Työvuorot ovat sinulla tiedossa hyvissä ajoin ja lomalla saat nauttia ansaituista lomapäivistä, ilman tulospaineita. Meillä on myös Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut. Säännöllisen palkan, joka on Kaupan TES:in mukainen, lisäksi:
  • Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta Bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa.
  • Henkilökunta saa alennusta Sokoksista, Emotioneista, S-ryhmän kampaamoista, Prismoista, S-marketeista, Sale-myymälöistä, Alepoista, ABC Liikennemyymälöistä, Kodin Terroista, S-Raudoista, Sokos Hotelleista, Suomen Radisson Blu Hotelleista ja S-ryhmän ravintoloista.
  • Ravintolaetu on -25 % kaikista ruoka- ja juomatuotteista, myös asiakasomistajahintaisista tuotteista, kun maksat ravintolalaskun ravintolassa S-Etukortilla.
  • Suursavonauto tarjoaa Osuuskauppa Suur-Savon henkilökunnalle 300 euron ylimääräisen alennuksen sekä rahoituskorkoedun.
  • Vakituisille suursavolaisille lataamme ePassiin täyden edun, 200 euroa vuodessa. Lisäksi ePassille ladataan työkenkärahaa 50 € lähes joka vuosi.
  • Muita etuja henkilökunnalle ovat mm. polkupyöräetu, työvireraha, merkkipäivämuistamiset, henkilöstöjuhlat, työryhmien palkitsemiset, joululahjat, tuki kielten opiskeluun sekä tuki savuttomuuteen.
  • Osuuskauppa Suur-Savon henkilökunnalla on myös lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset.
  • Myös S-Pankki tarjoaa lukuisia henkilöstöetuja.
Jos olet aidosti asiakaspalveluhenkinen hiusalan tutkinnon suorittanut parturi-kampaaja ja saat hymysi tarttumaan iloisella persoonallasi niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin, olet tervetullut meille töihin. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt valmis ammattilainen tai työuransa alkutaipaleella oleva nouseva tähti. Tärkeintä on tuntemasi intohimo työtäsi kohtaan ja halusi ylittää asiakkaasi odotukset.Käy täyttämässä hakemuksesi 15.8.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa Sokos Savonlinnan palvelupäällikkö Sanna Sairanen puh. 050 307 6044 tai sanna.sairanen@sok.fi
Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...