Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Teemme laadukasta asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on halu kehittyä ja palvella asiakkaita proaktiivisesti heidän tarpeisiinsa skaalautuen.Olisitko sinä uusi tiimiläinen vauhdikkaassa Greenstep-perheessämme ja palkkatiimissämme? ????

Haemme palkkahallinnon asiantuntijoita, joilla on aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta, kokemusta Netvisor-järjestelmästä ja aitoa kiinnostusta auttaa asiakasyrityksiämme menestymään. Palkanlaskennan lisäksi vastuullasi on mm. palkkasivukulujen laskenta, työehtosopimusten tulkinta sekä viranomaisilmoitukset. Merkittävä osa asiantuntijatyöstä on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan ja pääset aidosti hyödyntämään osaamistasi asiakasprojektien parissa.

Pääset työskentelemään todella mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa, suomalaisista startupeista isompiin pörssiyrityksiin. Konsultoivassa työssä saat myös paljon vapautta ja vastuuta itsenäiseen työhön, mutta tukenasi toimii aina oman tiimisi lisäksi koko Greenstepin 550 hengen asiantuntijajoukko.⭐

Voit myös tutustua palkkahallinnon asiantuntijan ja konsultin työhön tarkemmin täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/ura/tyo-tittelin-takana/palkkahallinnon-asiantuntija

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?
  • Soveltuvaa koulutusta, eduksi luetaan PHT-tutkinto
  • Kokemusta palkanlaskennasta sekä itsenäisestä työskentelystä
  • Osaamista yhdestä tai useammasta sähköisestä palkkajärjestelmästä, eduksi katsomme Netvisor ja/tai Mepco-osaamisen
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, katsomme myös eduksi englannin, ruotsin tai muiden kielien osaamisen
Viihdyt avoimessa työyhteisössä, jossa kollegoita tuetaan ja autetaan. Arvostamme myös ketteryyttä sekä innovatiivista ajattelutapaa kehittää toimintamalleja ja ajaa uusia ideoita eteenpäin. Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne!

Miksi Greenstep?

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Tarjoamme mm. joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, kilpailukykyisen palkan, tulospalkkio-ohjelman ja muita työsuhde-etuja tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Voit tutustua meihin lisää työnantajana yhteistyössä Duunitorin kanssa toteutetun artikkelin kautta täältä: https://duunitori.fi/tyoelama/greenstep-tyonantajana-10-syyta/?preview

Tavoitteennamme on tehdä mahdollisimman paljon hyvää ja elämme vastuullisten arvojemme mukaan.Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm:
  • Investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep ohjaa yhteensä 10 % vuosituloksestaan uusiutuvan energian hankkeisiin seuraavan viiden vuoden aikana.
  • Yhdessä-tulospalkkio-ohjelma. Yhdessä-ohjelman myötä Greenstepin vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta henkilöstölle, sillä me kaikki greenstepiläiset teemme yhdessä töitä asiakkaidemme liiketoiminnan ja kasvun eteen.
Kestävää kasvua

Olemme kasvaneet Suomessa orgaanisesti jo yli kymmenen vuotta. Kasvuvauhtimme on kova ja viime vuosina henkilöstömme on kasvanut vuosittain noin 27%, mikä on linjassa liikevaihdon kasvun kanssa. Haluamme kasvaa hallitusti, kannattavasti ja laadusta tinkimättä. Kasvu tarkoittaa meille uusia mahdollisuuksia: voimme vaikuttaa entistä enemmän positiivisesti yhteiskuntaan, luoda uusia työpaikkoja, investoida henkilöstömme kehitykseen ja osaamiseen sekä mahdollistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

Kiinnostuitko?

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja nyt myös Norjassa. Kerro meille hakemuksessasi, missä päin Suomea haluaisit työskennellä. Meillä on myös palkanlaskijan haku auki Virossa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9.2022. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Jos haluat tutustua meihin ensin hieman paremmin, voit kurkata täältä mitä työnhakijat meiltä useimmiten kysyvät: https://greenstep.fi/rekrytointi/hae/avoimet-tyopaikat/usein-kysytyt-kysymykset

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...