Loading ...

Job content

Etsimme Sinua!

Meillä Attendo Perhehoidossa työskentelee sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia sosiaalialan ammattilaisia. Joukkomme vaatii vahvistusta, ja etsimme perhehoidon sosiaalityöntekijää Pirkanmaan alueelle.

Olisitko sinä yksi meistä?

Työmme tehdään laajalla alueella, joten sen hoito onnistuu, vaikka et asuisikaan ihan Tampereella.


Toimimme lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Halumme on tarjota valtakunnallisesti vaikuttavampaa ja inhimillisempää perhehoitoa. Kanssamme pääset tekemään vaativaa lastensuojelutyötä turvallisessa työyhteisössä. Työ on lapsia ja perhehoitajia kohtaavaa. Päivät poikkeavat toisistaan: meillä eletään täyttä arkea iloineen ja suruineen!


Arvostamme aitoa kiinnostustasi perhehoitoon sijoitettujen lasten ja perhehoitajien arjen tukemiseen, yhteistyöverkostojen kanssa tehtävään yhteistyöhön sekä tiimikaveruuteen. Meille tärkeää on positiivinen asenne sekä halu olla mukana kehittämässä olemassa olevaa toimintaa. Työ vaatii matkustamista, mutta se mahdollistaa myös kotoa käsin tehtävät etätyöpäivät. Käytössäsi on yrityksen auto. Työ on monipuolista, se on sekä itsenäistä että tiimi- ja verkostotyötä.


Meillä työskennellessäsi kohtelet kohtaamiasi ihmisiä arvostaen: sinulle on luontevaa suhtautua lapsiin, perheisiin, yhteistyökumppaneihin ja työkavereihin lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.


Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
  • Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus

  • ajokortti

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:

  • Palkkamme on kilpailukykyinen, esitä palkkatoiveesi hakemuksessasi
  • Tuemme työssä kehittymistäsi ja siinä edistymistäsi
  • Meillä on mielenkiintoisia, isoja koulutuskokonaisuuksia yrityksen sisällä ja paljon mahdollisuuksia sen ulkopuolella. Panostamme perhehoidon erityiskoulutuksiin.
  • Olemme joustava työnantaja, työajan suunnittelu huomioi myös muun elämäntilanteesi
  • Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.


Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Tyky-päivät
  • Kattava työterveyshuolto ja säännöllinen, ulkopuolinen työnohjaus
- Liikuntaa, kulttuuria ja hyvinvointia mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikka hammaslääkärilaskuihin
  • Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.


Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote vaaditaan tehtävään valitulta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Aloitus sopimuksen mukaan.


Tule tekemään laadukasta, vaikuttavaa työtä ykköstiimiin!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.8.2023. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Mietitkö vielä? Lisätietoja antaa perhehoidon johtaja Sari Leskinen puh. 041 314 8909 (10.-12.7. ja 7.8. klo 9-12), muina aikoina (klo 8-16) perhehoidon ohjaaja Marianne Tossavainen puh. 044 494 0016

Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...