Loading ...

Job content

Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on sinulle mielenkiintoinen tehtävä! Etsimme perhe- ja vammaispalveluihin perheohjaajaa lapsiperheiden kotipalvelun ja perhetyön yksikköön keskiselle alueelle. Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Yksikkö on osa perhekeskuksen perheiden sosiaalipalveluita. Perheohjaajan työskentely on tavoitteellista ja vahvasti muutokseen tähtäävää ja korjaavaa työskentelyä lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa. Asiakasprosessit suunnitellaan yhdessä asiakasperheen, sosiaalityöntekijän ja tarvittaessa muun perheen verkoston kanssa. Perheohjaajan tehtäviin kuuluu asiakasperheen olosuhteiden kartoittamista, ohjausta, tukemista ja neuvontaa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita ja antaa mahdollisuuden kehittyä osana isoa organisaatiota. Tarjoamme myös hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa, moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työhyvinvointiasi tuetaan eri keinoin, kuten Epassilla (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi), yhteisillä tyhy-päivillä ja työterveyshuollon palveluilla.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöstön annetun lain (817 / 2015) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisen asiakastyön kokemus ja perheiden kanssa työskentely kotiin annettavana palveluna. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Eduksi katsotaan oman auton käytön mahdollisuutta, koska työ edellyttää liikkumista.

Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko ja se sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2709,02 €/kk.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tervetuloa tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Yhteystiedot:http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/545828/fi_FI
Palveluesihenkilö Henna Räbinä-Lehti, 044 7183733, [email protected]
Työpaikan osoite:Viestikatu 7 B 2, 70600 Kuopio
Palkkaus:2709,02 €/kk
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:27.10.2023 09:00
Jätä hakemus:http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/545828/fi_FI
Ilmoitus jätetty:09.10.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:680feda6-bd0e-49b7-a3a6-b7956006c879

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Pohjois-Savon hyvinvointialue
Kuopio
Pohjois-Savo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.10.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...