Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Tuusula - tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Etsimme Kellokosken kouluun perusopetuksen lehtorin viransijaista (BI/GE) ajalle 8.8.2022-7.2.2023. Tehtävä sisältää biologian ja maantiedon opetusta peruskoulussa. Kokemus yhteisopettajuudesta ja halu kehittää tiimityöskentelyä katsotaan eduksi.

Haemme joukkoomme osaavaa tekijää. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi järjestämällä säännöllisesti koulutuksia ajankohtaisista asioista.

Kellokosken koulu on n. 860 oppilaan yhtenäiskoulu. Peruskoulun yhteydessä toimii myös kaksi esiopetusryhmää ja Tuusulan lukion Kellokosken toimipiste. Kellokosken koulu on ammattitaitoinen ja kehitysmyönteinen koulu. Jaetun johtajuuden mallia ja tiimiopettajuutta on kehitetty jo useita vuosia. Vahva yhteisöllisyys ja hyvinvointiin panostaminen näkyy iloisena henkilökuntana, mikä heijastuu opetustyöhön. Koulun visio Hyvinvoiva koulu näkyy monin tavoin arjessa niin oppilaiden, huoltajien kuin paikallisten sidosryhmienkin kanssa. Tervetuloa hyvään kouluun!

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jyrki Aronen, puh. 040 314 4273 tai sp. jyrki.aronen@tuusula.fi.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6
  • 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 5.6.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...