Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Oletko urasi alkuvaiheessa ja haluisit löytää tiimin, jossa pääset kehittymään ja kasvamaan automaatioalan ammattilaiseksi?

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Etsimme nyt Project Engineertehtävään henkilöä työskentelemään eri prosessialueiden automaatiotoimitusprojektiemme suunnittelun parissa Tampereella. Saat loistavan työyhteisön lisäksi vaihtelevan tehtäväkentän; työ sisältää sopivassa suhteessa suunnittelua, testausta sekä käyttöönottoja.

Tehtävässä toteutat automaatioratkaisuja asiakkaiden erilaisiin laitoksiin ja prosesseihin eli pääset työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Tehtävässä teet myös tiivistä yhteistyötä muun projektiorganisaation kanssa.

Odotuksemme sinulle

B.Sc. tai M.Sc. tutkinto automaatiotekniikan alalta (tai vastaava) on hyvä pohja tähän tehtävään. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy jo ennestään DCS- ja/tai PLC- ohjelmointiosaamista esimerkiksi opiskelun, kesätöiden tai harjoittelujen kautta, mutta ratkaisevassa asemassa on kuitenkin halusi kehittyä ja kasvaa Valmetin mukana. Voit olla aivan urasi alkuvaiheessa, esimerkiksi vastavalmistunut, ja rooli muokkautuu sitä mukaa vaativammaksi, kun osaamista ja kokemusta karttuu lisää.

Olet omatoiminen joukkuepelaaja, ja työskentelytavaltasi olet systemaattinen. Sinulta löytyy joustavuutta eivätkä hands-on tehtävätkään säikäytä sinua. Toimintakenttä on globaali ja osa tehtävää on toimiminen asiakkaan ympäristössä, joka tarkoittaa sitä, että tehtävä edellyttää myös valmiutta matkustaa ja mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa asiakastyömailla pidempiäkin aikoja.

Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle kattavan koulutuspolun ja tuemme sinua askel askeleelta kohti vaativampaa asiantuntijatehtävää. Tarjoamme sinulle urapolkua, jossa pääset aloittamaan Project Engineer tehtävästä, jossa tarkoituksena on kasvaa ja kehittyä kohti pääsuunnittelijan roolia. Valmet tarjoa globaalina markkinajohtajana jatkossa sinulle myös monipuolisia uramahdollisuuksia tämänkin porukan ulkopuolella!

Tässä roolissa pääset osaksi ammattitaitoista ja huumorilla höystettyä tiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan, ja tiimikaverit ovat valmiita auttamaan sinua!

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään

  • Marko Backman, Engineering Manager, +358 40 709 1296 tai marko.backman@valmet.com
  • Taavi Veltheim, Engineering Manager, +358 50 317 0503 tai taavi.veltheim @valmet.com
  • Eetu Oittinen, Engineering Manager, +358 50 420 1280 tai eetu.oittinen@valmet.com

Voit myös jättää hakemuksesi perinteisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 8.10.2021. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...