Project Manager

Arespartners

View: 147

Update day: 04-12-2023

Location: Oulu Northern Ostrobothnia

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

LVI-INSINÖÖRITOIMISTO MESKANEN / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ - LVIA

Meistä lyhyesti

LVI-insinööritoimisto Meskanen on erilainen insinööritoimisto. Kuulumme osaksi Solwerssin asiantuntijaverkostoa, mikä tarkoittaa, että pääset nauttimaan pienemmän organisaation eduista, kuten paikallisesta päätöksenteosta sekä mielekkäästä työstä. Samalla sinulla on laajat mahdollisuudet verkostoitua kansainvälisesti, osallistua suurempiin projekteihin, kehittyä ammatillisesti ja tehdä merkityksellistä työtä / vaikuttaa oman työsi kautta ainutlaatuisten ja kestävien elinympäristöjen syntymiseen. LVIA-suunnittelu on ominta osaamistamme, mutta teemme myös valvontaa ja energiasuunnittelua.

Lisää tietoa yrityksemme kotisivuilta www.lvimeskanen.fi

Rento työpaikka

”Asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kuin Ellun kanat” - se kuvastaa tapaamme toimia; työt hoidetaan kunnolla, mutta sen lisäksi ei tarvitse patsastella, pokkuroida tai muutoinkaan kunnioittaa ketään vain aseman perusteella. Se on myös yleinen sanonta kuvaamaan tekemisemme meininkiä.

Meillä kaikki tukevat toisiaan ja asiakkaatkin aistivat välittömän, mutta ammattitaitoisen tapamme toimia. Emme pelkää haasteita, vaan otamme ne aina innolla vastaan yhdessä – meillä et ole yksin.

Projektipäällikön tehtävänkuva

Etsimme projektipäällikköä, jolla on kykyä ja halua ottaa vastuuta. Rakennamme ympärillesi oman tiimin ja saat vastuullesi isoja asiakkuuksia sekä haastavia projekteja ympäri Suomea. Työsi ei rajoitu pelkästään projektien johtamiseen, vaan pääset myös mukaan koko yrityksen kehittämiseen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa työssäsi aivan uudelle tasolle.

Työssä on haasteita ja kasvunmahdollisuuksia

Ensisijaisesti vastaat omista asiakkuuksistasi ja tiimisi johtamisesta. Olet kasvomme asiakkaan suuntaan ja tuot sieltä tietoa projekteista tiimillesi. Ylläpidät ja kehität sinulle nimettyjä asiakassuhteita pelkän projektijohtamisen lisäksi. Isällisellä otteella ohjaat ja kannustat tiimiäsi projekteissa ja olet paikalla, kun he tarvitsevat tukeasi. Osallistut myös itse käytännön suunnittelutyöhön.

Yrityksemme kasvun myötä toimitusjohtajamme työnkuva on laajentunut merkittävästi. Toivomme, että sinulla on halua ja valmiuksia kasvaa hänelle hyväksi työpariksi, joka jossakin vaiheessa voi ottaa osan hänen työkuormastaan vastuullesi. Vastuun kasvaessa myös ansiotasosi kasvaa.

Mitä työ vaatii ja kenelle se sopii

Kuten olet aikaisemmin lukenut, niin työsi tulee olemaan monipuolinen ja haastava. Olisi upeaa, jos sinulla olisi toimialamme poikkeuksellisen vaativuusluokan pätevyydet, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Koulutuksesi on tietenkin alan koulutus DI tai insinööri (AMK/YAMK). Ihan koulunpenkiltä tehtävään ei kannata hakea, vaan kokemusta tulee olla alalta jo useampia vuosia. Olet itse toiminut suunnittelijan roolissa ainakin muutaman vuoden, jotta pystyt johtamaan tiimiäsi. Esimieskokemus olisi tietenkin plussaa, mutta uskomme oikean tyypin onnistuvan esimiesroolissa ilman kokemustakin. Projektinjohtamiskokemus antaisi loistavan pohjan tähän tehtävään.

Älä pelkää hakea, jos tämä ilmoitus koskettaa sinua ja uskot onnistuvasi tehtävässä. Vaikka etsimme vahvaa alan osaajaa, olemme kiinnostuneita myös tulevaisuuden lupauksista, joilla on vahva usko omiin kykyihinsä. Liiketoiminnan johtamisosaamista ei tarvitse olla, sen opit meillä, ja tarvittaessa voit opiskella sitä lisää työn ohessa.

Osaamista pitää olla, mutta lopullisen valintamme ratkaisee persoonasi. Sinun pitää istua joukkoomme ja tulla toimeen asiakkaidemme kanssa. Kokonaisuuksien hahmottamisen kyky, hyvät sosiaaliset taidot ja oikea pilke silmäkulmassa ovat välttämättömiä ominaisuuksia. Työpisteesi sijaitsee Oulussa, mutta projektien niin vaatiessa olet valmis matkustamaan asiakkaidemme luokse kaikkialle Suomessa.

Tämä on projektipäällikön tehtävänkuva, mutta myös paljon muuta. Sinun pitää hoitaa perustehtäväsi, mutta sinulla pitää olla myös halua kasvaa isompiin saappaisiin toimitusjohtajan työparina. Tätä tehtävää ei kannata jättää hakematta, sillä porukka on mahtavaa, projektit haastavia ja työnkuva kasvavassa yrityksessä kasvattaa myös sinua.

Mitä lupaamme

  • Työtehtävän, jossa voit kasvattaa siipiäsi ja päästä lentoon. Saat vastuuta kykyjesi mukaan.
  • Rennon ja nuorekkaan työyhteisön, johon on helppo päästä mukaan ja jossa on tekemisen meininki.
  • Erittäin kilpailukykyiset ja neuvoteltavissa olevat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme tuntevalle Arespartnersin konsultille Kari Kuosmaselle, p. 040 753 3520.

  • Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkapyyntösi viimeistään to 12.1.2023aikana Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi linkistä avoimet työpaikat.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...