Job type: Full-time

Loading ...

Job content

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun soten kehittämisyksikössä on haettavana 26.6.2022 mennessä PROJEKTIKOORDINAATTORIN määräaikainen tehtävä. Tehtävä alkaa 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan kestäen 30.4.2023 saakka.

Projektikoordinaattori työskentelee Hyvinvointia ja Kestäviä palveluja Pohjois-Karjalassa -hankkeessa. Hanke on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa ja ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä. Suomen kestävän kasvun ohjelma rakentuu neljälle pilarille, josta tämä hankekokonaisuus kohdistuu sosiaali- ja terveyspalvelujen saatavuuden vahvistamiseen ja kustannusvaikuttavuuden lisäämiseen. Hankkeen ensimmäinen kausi kestää vuoden 2022 loppuun ja jatkuu vuosina 2023-2025 erillisen hankehaun kautta.

Tehtävään haettava projektikoordinaattori työskentelee projektitiimissä sekä kahden muun kehittämisyksikön projektikoordinaattorin kanssa läheisessä yhteistyössä. Keskeisenä tehtävänä on käytännön järjestelyistä huolehtiminen, joilla tuetaan hankkeen johtamista. Näitä ovat hankkeen kirjanpidolliset tehtävät, sopimusten ja muistioiden laadinta tai näissä avustaminen, hankintojen, kokouksien ym. tapahtumien järjestelyt. Tehtävä edellyttää vahvasti ennakoivaa työotetta, hyvää vuorovaikutusta ja viestintää kehittämisyksikön ja palvelutuotannon toimijoiden kesken.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva korkeakoulu tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää kirjanpidon ja talousseuraamisen osaamista, asiakaslähtöistä ja luottamusta herättävää työotetta, hyviä digitaitoja mm. teams, outlook ja tekstinkäsittely- ja taulukko-ohjelmistojen käyttöä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työtä voi tehdä osittain etänä. Toimistotilat sijaitsevat Joensuun keskustassa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2822,73 €/kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen KVTES mukaisesti. Siun Soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävä täytetään 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika. Lisätietoja projektipäällikkö Satu Elo, satu.elo@siunsote.fi p. 013 330 4344 tai Anu Käräjähonka 013 330 4694.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 9.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...