Projektipäällikkö

A-Insinöörit Oy

View: 101

Update day: 13-02-2024

Location: Espoo Uusimaa

Category: Sales Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haemme nyt
Projektipäällikköä maankäytön suunnitteluun ja kaavoitukseen

Projektipäällikkönä työskentelet osana maankäytön suunnittelun ja kaavoituksen tiimiä joko Espoossa tai Tampereella. Vastaat mm. maankäytön suunnittelusta ja kaavoituksesta selvityksineen ja hankkeiden vuorovaikutuksesta sekä osassa projekteja myös YVA-yhteensovittamisesta. Tehtävässä toimit niin yksityisten hankekehittäjien, asukkaiden, kuntien kuin viranomaistenkin kanssa. Osallistut myös myynti- ja tarjoustoimintaan yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset rohkeutta tarttua aktiivisesti työtehtäviin, tarkkuutta ja halua kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta, sekä tottuneisuutta projektityöskentelyyn ja kykyä pitää projektin langat käsissäsi. Tehtävä edellyttää soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista tutkintoa, useamman vuoden kokemusta kaavoituksesta sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla osa-alueilla, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään työuraan, tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.

Kiinnostuitko?
Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 17.1.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa:
Maankäyttöpäällikkö Johanna Närhi, [email protected], p. 040 746 5533.

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi

Yhteystiedot:Maankäyttöpäällikkö Johanna Närhi, [email protected], p. 040 746 5533
Työpaikan osoite:33210 Tampere
Palkkaus:Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:17.01.2024 21:59
Jätä hakemus:https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=363&ref=&utm_medium=talentech_p...
Ilmoitus jätetty:02.01.2024 12:53
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:4839d934-2fcd-4822-8fb4-625e1513e16e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


A-Insinöörit Oy
Tampere
Espoo
Pirkanmaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 02.01.2024

Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...