Loading ...

Job content

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

Haemme projektipäällikköä kotoutumiskoulutuksiin Uudellemaalle

Tehtävänäsi on opettaa kotoutujille suomen kieltä sekä tutustuttaa heitä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan. Lsäksi toimit yhtenä projektipäällikkönä, jolloin työnkuvaasi kuuluu myös esihenkilötyöt ja projektin johtaminen. Koulutuspaikat sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Meillä pedagoginen vapaus on suuri. Pääset päättämään itse kurssin oppimateriaalit ja kirjallisuuden sekä saat suunnitella lukujärjestystä ja aikatauluja niin, että mukaan mahtuu myös tutustumisretkiä suomalaiseen yhteiskuntaan. Tukenasi työssä on työelämän asiantuntija, erityisopettaja, koulukuraattori ym. asiantuntijoita.

Vaatimuksena on:

  • korkeakoulututkinto
  • pedagoginen pätevyys

- Suomen kielen perus- ja aineopinnot (60 op) tai suomi toisena kielenä perus- ja aineopinnot (60op)

Eduksi luetaan kokemus esihenkilötyöstä, muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä.

Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi.

Tämän kaiken lisäksi sinulla on käytössäsi lounasetu, virikesetelit, kattava työterveyshuolto, viimeisin opetustekniikka ja välineet sekä monia muita etuja.

Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

Eezy työllisyyspalvelut
Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

WWW-osoite:https://tyollisyyspalvelut.eezy.fi/
Yhteystiedot:Tiedusteluihin vastaa Tatu Paavola, Tatu.paavola@eezy.fi, p. 050 911 3649.
Työpaikan osoite:00180 HELSINKI
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:31.01.2023
Jätä hakemus:Hakemuksen voit jättää oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme valinnat heti soveltuvan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty:10.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11783174

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Eezy Valmennuskeskus Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 10.01.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 27-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...